Szabadidő

Legyen II. Erzsébet alkalmazottja – bárki jelentkezhet

Helyettes főszakácsot keres II. Erzsébet. Az éves fizetés körülbelül 8 millió forintnak megfelelő euró. A 45 órás munkahét mellett követelmény: négyszemközti vacsorák, 200 személyes díszvacsorák és 800 személyes fogadások elkészítése. Elszállásolás a munkahelyen, vagyis a Buckingham-palotában.

Az apróhirdetés szerint a jelentkezőknek „a konyhaművészet valódi megszállottjainak” kell lenniük, az év három hónapját más királyi rezidenciákon kell tölteniük (például a skóciai Balmoral-kastélyban és a sandringhami rezidencián), és be kell tartaniuk a drákói biztonsági és titoktartási követelményeket.

A helyettes főszakács feladata lesz, hogy a királynő szolgálatában álló szakácsok és inasok hadával elkészíttesse „a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő friss táplálékot”.  Az életrajzban előnynek számít, ha valaki ötcsillagos szállodában vagy Michelin-csillagos étteremben dolgozott. Ugyanez vonatkozik „a hagyományos francia konyha alapos ismeretére” és „francia konyhai nyelv nyelvi fogalmaiban való (sic!) jártasságra is”.

Ha Ön alkalmasnak érzi magát, és szívesen főzne akár egy gulyást II. Erzsébetnek, még május 10-ig bátran jelentkezhet, itt.

Legyen II. Erzsébet alkalmazottja - bárki jelentkezhet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top