Szabadidő

Finn Udvar: Miskolc város ünnepén

Végre itt a tavasz, és vele együtt Miskolc város ünnepe is. Az ideinek nem annyira közismert különlegessége, hogy a Tampere várossal kötött testvéri kapcsolatuk immáron az 50. esztendejébe lépett.

Finn Udvar Miskolc Város Ünnepén

Ezen évforduló alkalmából 2013. május 11-én (szombaton) 10 órai kezdéssel, a Miskolci Galéria Rákóczi-házának udvarán és helyiségeiben, amíg a nap le nem bukik, számos programmal várnak minden kedves érdeklődőt.

Lesz egész napos finn játszóház, finn- és magyar bioétel-kóstoló, finnnyelv-tanulás, finn kultúra, életérzés, hagyományok és maga Finnország bemutatása, finn komolyzenei és popdalok hallgatása, valamint nyereményjáték a NOKIA, a T-COM és a Sanoma Media Budapest jóvoltából.

Látogass ki a családoddal, „mesterkedjen” gyermeked, kóstolj bele a finn kultúrába, töltsd ki a Facebookon található „Ki tud többet Finnországról?” totót, és add le a helyszínen, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson!

Végül pedig pihenj meg a galéria udvarán zenét hallgatva, finom italokat kortyolgatva.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top