Szabadidő

Vegye meg Diana hercegnő 1994-es autóját

Ha van elég pénze, akkor Ön is vásárolhat a királyi történelemből egy részt. Árverésre bocsátják ugyanis Diana hercegné nyitott sportautóját.

Diana az autót 1994-ben kapta ajándékba az Auditól, ám sok kritikát kapott azért, mert elfogadta a nagylelkű és drága ajándékot. A walesi hercegné ezért úgy döntött, hogy kifizeti a kocsit, a cég pedig az összeget jótékony célra ajánlotta fel.

Vegyem meg Diana hercegnő 1994-es autóját

A hercegné egészen a haláláig minden privát útjára ezzel a kocsival ment, a hátsó ülésen gyakran ültek a fiai, Vilmos és Harry hercegek. Ezzel vitte őket iskolába, sportolni, koncertre, nem csoda, hogy a kocsi kikiáltási ára, bár még nincs végleges összeg, 20-25 ezer font körül lesz.

Vegyem meg Diana hercegnő 1994-es autóját

Az aukciót Sir Winston Churchill szülőhelyén, a hatalmas és pompás Blenheim-palotában tartják június 29-én. És hogy mennyiért kelhet el a kocsi? Ha figyelembe vesszük, hogy 2011-ben George Harrison sportkocsijáért 350 ezer fontot perkáltak le, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a walesi hercegné kocsijáért is fizetnek legalább ennyit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top