Szabadidő

Vasárnapi programok: Street Food Show és rajzfilmünnep

Mi szem-szájnak ingere – az utcai fogások nagymesterei a Hold utcai piacon, háromdimenziós krétarajzok az Erzsébet téren, és rajzfilmünnep országszerte.

Vasárnap még az ország számos területén várható felhőszakadás! Figyeld az időjárást, mielőtt elindultok!

 

Vasárnapi programok: Street Food Show és rajzfilmünnepStreet Food Show

Imádunk az utcán enni, főleg egy nagy buli után vagy közben, akár előtte megéhezünk. És persze hogy már nemcsak gyros van mindenhol. A Hold utcai piacon már sokadszorra jönnek össze az utcai kajaárusok, ahol az a jó, hogy mindenki egy helyen van, így nem kell több kilométert gyalogolni két árus között. Lesz zsidótojás, főtt osztriga, kolbászok, hamburgerek, halpiac, meg málnás sör. Nézd meg galériánkat itt!

Hol? Budapest
Mikor? Május 10–12.
Mennyi? Nincs belépő

Vasárnapi programok: Street Food Show és rajzfilmünnepOrszágos Rajzfimünnep

Ha lóg az eső lába, akkor inkább menjetek a biztonságos moziba. Vasárnap az egész országban rajzfilmeket vetítenek Kukori és Kotkodától a Toystoryig minden lesz. Lehet nosztalgiázni, meg jókat nevetni a gyerekkel. 37 városban 70 helyszínen a rajzfilmek mellett gyerekprogramok is lesznek. Böngésszétek a honlapjukat, és találjátok meg a hozzátok legközelebbi meséket!

Hol? Országszerte
Mikor? Május 12.
Mennyi? 200–1500 forint

Vasárnapi programok: Street Food Show és rajzfilmünnepÁllj ki te is a bátrakért!

Még az utolsó napon elcsípheted az Erzsébet téren az elképesztő háromdimenziós aszfaltrajzokat, felállhatsz a Bátorfára, és segíthetsz a Bátor Tábor Alapítvány kisgyerekeinek. Ott lesz Rúzsa Magdi énekesnő vagy Mautner Zsófi gasztroblogger is, hogy felálljanak a jelképes Bátorfára. Az alapítvány a daganatos és krónikus betegségben szenvedő gyermekeknek segít nagyon különleges módon. Menj ki vasárnap az Erzsébet térre!

Hol? Budapest
Mikor? Május 10–12.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top