Szabadidő

Hétvégi programok: pálinkafesztivál és kutya-világkiállítás

Már megint nagyon sok programból válogathattok a hétvégére – kutyások, bringások, pálinkások, figyelem!

Hétvégi programok: pálinkafesztivál és kutya-világkiállításBringa Weekend

Bringacsodák szépségversenyével kezdődik a biciklis hétvége a Nyugati pályaudvarnál. Koncertekkel indítják a V4 kerékpárversenyt. A gyerekek mini KRESZ-pályán gyakorolhatják a szabályokat, és kipróbálhatjátok a bolondos Pump Track pályát is, ahol pumpálással kell hajtani a bringákat. Egy BMX-bajnok is pályára lép, megmutatja, milyen a biciklis akrobatika, és a csajok örömére biciklisruci-divatbemutató is lesz.

Hol? Budapest
Mikor? Május 17–19.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: pálinkafesztivál és kutya-világkiállításSzeged Napja

Ami több mint egy hétig tart, és sok fesztivál egymás után, egymás mellett. Kezdjük először a Borfesztivállal, ahol nyilván kóstolgatni, iszogatni lehet. Mellé pedig ott a Gasztroudvar, ahol tömhetjük a bendőnket. Előtte vagy utána pedig meglephetjük akár magunkat is vásárfiával a Szegedi Hídivásáron. Aztán jöhet a buli: mehetünk táncolni az Utcazene fesztiválon!

Hol? Szeged
Mikor? Május 17–26.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: pálinkafesztivál és kutya-világkiállításGigabörze

Egy jó kis piac szombatra Budaörsön a virágpiac területén. Lehet majd jó kis babacuccokat venni, de nagyobb gyereknek is találhattok ruhát vagy játékot. Lesz jó kis termelői piac, a jövő heti ebédhez és vacsorához megveheted a zöldséget, sajtokat, gyümölcsöt. Kézművesek is jönnek: faragott vágódeszkától a mézszappanig kipakolnak mindent. Ha vásári hangulatra vágysz, ott a helyed!

Hol? Budaörs
Mikor? Május 18.
Mennyi? Nincs belépő

Hétvégi programok: pálinkafesztivál és kutya-világkiállításKutya Világkiállítás

Az igazán jól fésült kutyák világtalálkozója lesz, és versenyeznek szépségben, kiállásban. A legdurvább az egészben, hogy a szervezők szerint 30 ezer kutyát mutatnak be. A világ minden tájáról jönnek, legalább 100 ezer emberre számítanak a több nap alatt. Aki cicákat vagy más kisállatokat szeretne látni, az sem fog csalódni. Persze hogy lesznek kutyás bemutatók is: agility- és flyball-bajnoksággal, és szakértők is segítenek a felelős állattartás jegyében.

Hol? Budapest, Hungexpo
Mikor? Május 16–19.
Mennyi? 1400–2800 forint

Hétvégi programok: pálinkafesztivál és kutya-világkiállításPálinka Fesztivál

Fürtös vagy cigánymeggy? A pálinkafesztivál visszaköltözik a Belvárosba, és idén a meggyet ünnepli. Nagyon szeretjük mi is! Nemcsak meggypálinkák, hanem meggyes ételek is bemutatkoznak. Csütörtökön Sena- és Péterfy Bori-koncerttel indítják az estét, a feladat csak annyi, hogy állni kell a sarat, mert nagyon sok pálinkafőzde csábít majd felesezni…

Hol? Budapest
Mikor? Május 16–19.
Mennyi? 2000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top