Szabadidő

Ide menj vasárnap!

Olyan programokat válogattunk vasárnapra, hogy ha esik, ha süt a nap, jó lesz!

Ide menj vasárnap!Napfényes Fesztivál

A test, a lélek és a szellem harmóniája – erről szól a fesztivál, ahol érdekes workshopokon vehettek részt. Hogyan kommunikáljunk a párkapcsolatban, hogyan kezeljünk életkríziseket, vagy éppen hogyan főzzünk egészségesen? De stresszkezelő gyakorlatokon is részt vehettek, és talán hasznos tippekhez juthattok gyereknevelésügyben. Közben pedig lesz játékos felnőtt önismereti utca, meseösvény, játszóház, kézműves- és képzőművészeti foglalkozások.

Hol? Budapest
Mikor? Június 2.
Mennyi? 500–2000 forint

Ide menj vasárnap!Álomdívák

Ha épp Miskolcon jártok, akkor mindenképp kukkantsatok be a Színészmúzeumba, ahol a közelgő Operafesztiválra készülve csodás jelmezekbe öltöztették Sztancsik János szobrászművész fababáit. Megelevenednek Puccini, Erkel vagy éppen Mozart nőalakjai. Papp Janó meseszép jelmezeibe mi is szívesen belebújnánk!

Hol? Miskolc
Mikor? Június 22-ig

Ide menj vasárnap!Odeon-noha Mozimatiné

Egy esős vasárnap pont jó mozizásra. Ebéd után Lázár Ervin meséit vetítik az Odeonban, most éppen a Négyszögletű kerekerdőt. Utána pedig közösen megbeszélik, kibeszélhetik a gyerekek a látottakat, hallottakat. Közben a szülők beszélgethetnek kint, vagy akár be is ülhetnek a mesére. Jövő vasárnap Szegény Dzsoni és Árnika lesz az Odeon-menü a mesedélutánon.

Hol? Budapest
Mikor? Június 2.
Mennyi? 800-1200 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top