Szabadidő

Paradicsomi helyszínek családi nyaraláshoz

Medencék, finom ételek, figyelmes személyzet, gyerekbarát berendezés. Mindez és sok-sok más, a vendég kényelmét és felhőtlen kikapcsolódását szolgáló szolgáltatás vár mindenkit e csodás szállodákban.

 

 

Élményekkel teli nyaralás – Családi Wellness Hotel Gyula****superior 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától 10 méterre, gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillagos családbarát wellness szállodája, a Családi Wellness Hotel Gyula**** Superior.
Szállodánk 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellnessközponttal és 300 négyzetméteres játszóházzal, Game Zone és X-BOX játszószobával várja a minőségi szolgáltatásokat választó utazókat.

 

 

Nem csak szállás: romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, szabadidő a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak.
Wellness szállodánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden generáció önfeledt kikapcsolódásban részesüljön.

Keresse NYÁRI AKCIÓS csomagajánlatainkat:

Ragyogó Nyári Akció 6=7

Nyári Hétvégi felüdülés 2 éj

Nyári Élmények Oázisa 5 éj

Hogy a családi üdülés ne a csomagolással járó stresszel induljon, mi minden eshetőségre felkészültünk: a cumisüvegtől a babakocsiig! Mialatt Ön testben és lélekben megújul, megszépül és feltöltődik, addig a gyerekeket tartalmas, felejthetetlen élményekben részesítjük.

A szálloda, mely szabadidőt biztosít a felnőttek kikapcsolódására!

Családi Wellness Hotel Gyula****superior

www.wellnesshotelgyula.hu

 

Hotel Aquarell**** Cegléd – Budapesttől csupán 65 km-re, a Gyógy- és Strandfürdő, Aqua Centrum mellett

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A természetközeli Aquarell a nyári szünidőben felejthetetlen élményeket kínál a család minden tagjának.

A júniusi Bogyó és Babóca Napokat játékkészítéssel, bábozással, vízi játékokkal, kirándulással, diavetítéssel, vetélkedőkkel tesszük tartalmassá és szórakoztatóvá.

Júliusban várjuk az 5–12 éves gyerkőcöket a Hercegnők és Kalózok Táborába, ahol sok mesei elemmel szőjük át a játéktevékenységet.
Már egészen kicsi kortól kisiskolás korig csatlakozhatnak a gyerekek augusztusi Vízi Móka Táborunkhoz.

A tábor célja, hogy a gyerekek játékos vízi feladatok segítségével otthonosan érezzék magukat uszodai körülmények között és alkalmassá váljanak a csoportos úszásoktatásra.

Akik Nyári Szünidei Akciós csomagajánlataink közül választanak, ajándék egész napos fürdőbelépőt kapnak. 10 medence, színes csúszda kavalkád, hatalmas park, mindez a szállodánktól karnyújtásnyira lévő fürdőben, ahol minden korosztály megtalálja számítását.
Ráadásként az 1. gyermek 8 éves korig díjmentesen vakációzhat az Aquarellben.

Hogy a felnőttek szórakozása is garantált legyen, animátorunk szaunaszeánszra, vízi és gerinctornára, vezetett sétára, kártya és társasjátékokra invitálja vendégeinket.
Remek hely a lazulásra és kikapcsolódásra a beltéri élménymedence, a gyógyvizes medence, a pezsgőfürdő, a szaunák, a gőzkabin, a tágas kert és a napozóterasz.

A kicsikre is gondolva minőségi bébiételeket, ételmelegítési lehetőséget, babaágyat és babakádat is biztosítunk.

Legyen Ön is az élmény részese!
Szobafoglalás egyszerűen és gyorsan:
www.aquarellhotel.hu

 

Club Kehida Aparthotel – a család szállodája a Kehida Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő mellett

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Balaton északnyugati csücske felé vesszük az irányt, a zalai dombok között autózunk, majd megérkezünk az ezerfős lélekszámú, hangulatos kis településre, Kehidakustányba.

A Club Kehida Aparthotel modern épülete csak tágas, Studio és De Luxe apartmanokkal rendelkezik.

A család kényelmét minden apartmanban konyha, étkező sarok, LCD tv, telefon, ingyenes vezetékes internet, erkély, légkondicionáló és igény szerint pótágy, babaágy és fürdető kád teszi teljessé.

Másnap kipihenten ébredve a szálloda bőséges, hideg-meleg fogásokat is tartalmazó büféreggelivel vár bennünket. A szálloda legkisebb vendégei számára bébiételről és etetőszékről is gondoskodik.
Csobbanhatunk a hotel saját beltéri élménymedencéjében, lazíthatunk a pezsgőfürdőben, élvezhetjük a finn szauna, az infraszauna és gőzkabin jótékony hatását.
A gyerkőcökkel együtt biliárdozhatunk és játszhatunk a gyermekszobában.

A Club Kehidával szomszédos fürdőben 2400 m² vízfelület, 13 medence, hatalmas csúszdák, szabadtéri meleg vizes és gyógymedencék,  pezsgősziget, sodrómedence, gyermekpancsoló és még sok más csábító élmény vár minket. A kisebbek számára mókás vízi játékokról is gondoskodnak, a nagyobbak és a felnőttek pedig többek között frissítő és átmozgató tornákon vehetnek részt.
A szálloda környékén lehetőségünk van lovaglásra, horgászásra, balatoni hajókázásra, kerékpártúrákra, hőlégballonozásra, sárkányrepülésre, középkori lovagi lakomákra, borkóstolásra és számtalan más színes programra is.

Foglaljon egyszerűen és gyorsan: www.clubkehida.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top