Szabadidő

Ide menj a napsütéses hétvégén!

Hivatalosan jelentjük: végre itt a nyár! Nagyon jó programokat találtunk a Modern Talkingtól Kabóciáig.

Ide menj a napsütéses hétvégén!Budavári Sörfesztivál

Végre igazi nyári hétvége lesz, ilyenkor csúszik a legjobban a sör. A budai Várban pedig több száz sörcsap várja, hogy csapolják a sörkorcsolyák garmadájával. Persze nemcsak inni, hanem enni is lehet a sört: sörben sült csülöktől kezdve a sörös sajtlevesig. Persze a hazai kézműves sörök is bemutatkoznak, közben pedig fellép Ganxsta Zolee és a Balkán Fanatik is.

Hol? Budapest
Mikor? Június 13–16.
Mennyi? 2000–6000 forint

Ide menj a napsütéses hétvégén!Deja Vu fesztivál

„Seri, seri lédii” és a többi Modern Talking-dalt bizony sose tudjuk elfelejteni, akinek mindez kellemes emlékeket idéz, rohanjon Szegedre a hétvégén. A nosztalgia jegyében fellép és még mindig igéző pillantásokat vet majd a színpadról a Modern Talking egykori szépfiúja, Thomas Anders. Aztán a hab a tortán az Alphaville lesz, de hogy a magyar nosztalgiaérzésnek adjanak, fellép még az Első Emelet is.

Hol? Szeged
Mikor? Június 13–15.
Mennyi? 4500 forint

Ide menj a napsütéses hétvégén!A meztelen férfi

Na, milyen a férfi, ha igazán meztelen?  A férfilelket boncolgatja, talán a testet is, egy héten keresztül a Művész mozi fesztiválja. Ritka, mert általában a nő kerül középpontba ezeken a fesztiválokon. A romantikus férfi, az agresszív férfi és a többiek. Válogatott filmek, olyanok is, amilyeneket nem lehetett látni még itthon – utána pedig beszélgetések, boncolgatások, Frenák Pál Társulat.

 

 

Hol? Budapest
Mikor? Június 15–21.
Mennyi? 1400 forint

Ide menj a napsütéses hétvégén!Kabóciádé Családi Fesztivál

Fenevadak az utcán, a Holdkirály palotája és Bob és Bobek. A veszprémi csodaszép völgyben, a patak partjára települnek a bábszínházasok és egy mesevilágot kerítenek a gyerekeknek. Vigyétek a pokrócot és a kosárkátokat, mert Boróka királynővel és Habakukk királlyal lehet piknikezni. Ha mertek, mehettek éjszakai kalandtúrára is.

Hol? Veszprém
Mikor? Június 15–16.
Mennyi? Ingyenes

Ide menj a napsütéses hétvégén!Gerincjóga Fesztivál

Ha szeretsz mozogni, szuper program szombatra az ingyenes jógafesztivál. Az Erzsébet tér füvén hajlíthatod a gerinced, ehetsz biofagyit, kipróbálhatod a jógatáncot vagy a hennázást. Ha eddig még nem próbáltad a jógázást, most simán kipróbálhatod vagy megnézheted. Ha pedig valamilyen panaszod van, a gyógytornász tanácsokat ad.

Hol? Budapest
Mikor? Június 15.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top