Szabadidő

Vasárnapi programok: Gyerek Sziget és csülökparádé

Íme néhány gyerekes, divatos vagy evős-ivós program vasárnapra!

Vasárnapi programok: gyerek sziget és csülökparádéGyerek Sziget

Az árvíz miatt – ahogy múlt héten – most is a Flórián téren lesz a Gyerek Sziget, nem a Hajógyárin.  Ezen a hétvégén is lesz KRESZ park, Te meséd kuckó, állatsimogató és eljönnek az Írócimborák és Illusztrátor pajtások is. Egész nap mozgásos és drámajátékok várják az óvodásokat, kézműveskedés, sportolás – annyi minden, hogy nehéz felsorolni.

Hol? Budapest
Mikor? június 15-16.
Mennyi? ingyenes

 

Vasárnapi programok: gyerek sziget és csülökparádéCsabai Sörfesztivál és Csülökparádé

A csülökparádé egy szép szó, és ami mögötte van – cupákos, húsos, brutális trakták-gasztronómiai élvezkedés. Sörfogyasztás kultúráltan – ejtőernyővel hozzák az első hordó sört. A békéscsabaiak szeretnék bebizonyítani, hogy nemcsak kolbászból van a kerítés. Idelátogató külföldi barátainkat elvihetjük, hogy megtudják, mi a magyarok istene.

 

 

Hol? Békéscsaba
Mikor? június 13-16.
Mennyi? 1000 forint

Vasárnapi programok: gyerek sziget és csülökparádéIdegenek a fonóban

Ez nem egy vasárnapi, hanem egy keddi program: a Budapesti Divatiskola végzős hallgatóinak vizsga divatbemutatója. Elképesztően izgalmas lesz a kínálat, mert olyan tervezőket ismerhettek meg, akiket eddig még sehol nem láthattatok, ugyanakkor izgalmas, új színt hoznak a magyar divatéletbe. A 11 végzős hallgató más-más stílust képvisel: a bevállalós bőrszerkótól az erdélyi mintás leányálmokig minden lesz.

 

Hol? Budapest
Mikor? június 18.
Mennyi? ingyenes (de jó, ha regisztrálsz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top