Szabadidő

Ide menj romantikázni a pasiddal hétvégén!

A nagy forróságra való tekintettel romantikus programokat válogattunk nektek hétvégére!

Ide menj romantikázni a pasiddal hétvégén!Tihanyi Levendula Fesztivál

Tihany romantikus és pont. A levendula is. A kettő együtt meg egyenesen gigaromantikus. Igazi forróság lesz, szóval mondjuk hajnalban menjetek túrázni, ugrándozzatok a levendulamezőkön. Aztán az apátság udvarában nemcsak szagolni, enni és inni is lehet a híres tihanyi levendulát, sőt beszállhattok a levendulalekvár főzésébe. A közeli erdőben pedig leülhettek teázni. Aztán irány a Balaton!

Hol? Tihany
Mikor? Június 21–23.
Mennyi? Ingyenes

Ide menj romantikázni a pasiddal hétvégén!Múzeumok Éjszakája

Igen, most lesz a Múzeumok Éjszakája az egész országban. Menjetek mondjuk Komáromba az igmándi erődbe, ahol éjszaka fáklyákkal járhatjátok be a titokzatos pincéket, járatokat. Vagy Budapesten a Petőfi Irodalmi Múzeumban élvezhetitek a dolce vitát – olasz filmslágerekre lehet ropni. Előtte pedig vicces lehet együtt nyomozni a Kémmúzeumban vagy eljátszani egy boszorkánypert Szegeden.

Hol? Országos
Mikor? Június 22.
Mennyi? Vannak ingyenes, vannak belépős programok

Ide menj romantikázni a pasiddal hétvégén!Fishing on Orfű

Annak ellenére, hogy egy fesztiválról beszélünk, a Fishing on Orfű eszméletlen romantikus. Az Orfűi-tó felett a hegyek között megmaradt egy jó hangulatú, pici fesztiválnak. A koncertek alatt kitomboljátok magatokat, aztán jöhet egy séta a tóparton. Naplemente és napfelkelte a hegytetőről, akár egy hajnali evezés. Aztán lehet elölről kezdeni az egészet!

Hol? Orfű
Mikor? Június 19–22.
Mennyi? 2990 forint a napijegy

Ide menj romantikázni a pasiddal hétvégén!Vidámparki Éjszakák

Akár első randinak sem rossz, vagy akár egy baráti párral is nekivághatunk a vidámparki éjszakának. Főleg úgy, hogy a Vidámparknak ez az utolsó szezonja, és aztán bezár. Szállj be a Túlvilág Kapuján a horrorutazásba, ahol ijedtünkben a pasink karjaiba vethetjük magunkat. Lézerdodzsem, Flying Circus, Hip-Hop és egy csomó fantázia nevű gépezet. És ebben a nagy hőségben sokkal jobb éjszaka menni Vidámparkba, mint napközben.

Hol? Budapest
Mikor? Június 22.
Mennyi? 3300 forint

Ide menj romantikázni a pasiddal hétvégén!Lélekünnep

Ha bírjátok a spiritualitást és Uzsán a Kerek-erdőt – már a neve is mesés –, akkor lelkizzetek együtt a hétvégén. Le kell nyugodni, és esetleg, ha épp nem vagytok olyan jóban, pont újra összeboronálhat benneteket az együtt mozgás, jógázás, táncolás, zenélés, beszélgetések öröme. Tényleg igazi és teljes elvonulás, és bizony az alkoholt is el kell felejteni, mert ez egy olyan fesztivál, ahol senki nem iszik alkoholt.

Hol? Uzsa
Mikor? Június 21–23.
Mennyi? 2500–9000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top