Szabadidő

Hétvégi programok: fitneszmaraton és EFOTT

Június utolsó hétvégéjén kezdődik a fesztiválszezon – persze nemcsak bulikból válogathattok! Hétvégi programajánló.

Hétvégi programok: fitnesz maraton és EFOTTGardrób Kreatív Piknik

A Gardrób ruhavásárról már többször írtunk, tudjátok, ahova kivihetitek a saját megunt ruháitokat, vagy vehettek olcsón szép kis ruhákat. A gardróbos lányok most azt találták ki, hogy a Margitsziget árnyas fái alatt, ahova végre már be lehet menni az árvíz után, kreatív amatőr alkotókat invitál meg, hogy bemutathassák a közönségnek a saját készítésű ékszereiket, táskáikat és egyéb csecsebecséiket.

Hol? Budapest
Mikor? Június 29.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: fitnesz maraton és EFOTTFitneszmaraton

Reggeltől estig lehet mozogni, este pedig irány a parti! Persze azért ez így lehetetlen, de egy próbát megér a Balaton partján tölteni a hétvégét a fitneszes barátnőinkkel. Czanik Balázs vagy Katus Tamás is tart majd órákat, és tényleg lehet a szabadban vagy a tornateremben óránként más és más órát találni. Zumba, body art, latin aerobik, boot camp, dance-tréning…

Hol? Siófok
Mikor? Június 28–30.
Mennyi? 6500 – 12 500 forint

Hétvégi programok: fitnesz maraton és EFOTTSzent Iván-éji varázslat

Szombat délután és éjszaka misztikusan kalandozhattok a szentendrei Skanzenben. Még a napforduló hangulatában a skandináv országok szokásait elevenítik meg: tűzugrással, boszorkányégetéssel, gyógynövénykoszorú-fonással, páfrányvirág-kereséssel. Dán, észt, finn, lett, litván, norvég, svéd és természetesen magyar szokásokat is megismerhetnek a gyerekek. Vigyétek őket is!

Hol? Szentendre
Mikor? Június 29.
Mennyi? 850–1700 forint

Hétvégi programok: fitnesz maraton és EFOTTEFOTT

Bizony kezdődik a fesztiválszezon, az idei EFOTT  a Balatonon lesz, ami külön emeli a fényét. Mit írjunk egy fesztiválról? Ha már voltatok, akkor úgyis tudjátok: zene, tánc, sör, pasik, csajok, színház, strandröplabda, meleg. És hát ezen a fesztiválon különösen sok egyetemista és főiskolás, vagy olyanok, akik valaha azok voltak. Az összes magyar menő zenekar ott lesz, és tényleg.

Hol? Zánka
Mikor? Június 25–30.
Mennyi? 7000 – 10 000 forint

Hétvégi programok: fitnesz maraton és EFOTTMesevonat

Imádjuk őket és pont. Ha szeretnénk a gyereket elkápráztatni, akkor irány Kismaros, ahol az Ámulat Társulat és a királyréti kisvasút olyan kalandos mesevonatozást szervez, hogy csak na. Kisvasúton ülni már önmagában is klassz, és ha közben még a Grimm testvérek, a gonosz mostoha, Hófehérke, Jancsi és Juliska is megelevenedik minden egyes állomáson, még jobb. A vonat mozgó nézőtér, a végállomáson, Királyréten még segíthetnek is a gyerekek kiszabadítani a Grimm-mesék hősnőit. A végén a felnőttek is totális lázba jönnek.

Hol? Kismaros
Mikor? Június 29.
Mennyi? 1200–1800 forint 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top