Szabadidő

Hűsítő csobbanás

"Jaj, úgy élvezem én a strandot, ottan annyira szép és jó!" De még mennyire jó egy olyan strandon, ahol különböző méretű, mélységű és vízhőmérsékletű medencék sora vár minket, hogy felhőtlenül jól érezhessük magunkat.

Menjünk biztosra! Válasszunk családbarát fürdőt, ahol mindegy, milyen az idő.

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Pihenés, élmények és kalandok várnak ránk.
Hatalmas strand, felhőtlen szórakozást nyújtó fedett élményfürdő, izgalmakat rejtő kalandpark – a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő tökéletes választás, ahol az egész család gondtalanul élvezheti a nyár örömeit.

 

 

 

 

 
Önfeledt nyár

A gyönyörűen parkosított strandon minden arról szól, hogy az egész család jól érezze magát.
A hullámmedence a felnőttek számára is igazi élményt jelent, de a gyerekeket a kalandmedence és a vízi játszótér nyűgözi le leginkább. A vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejteget. A négypályás versenycsúszda és a három óriáscsúszda a megunhatatlan élmények tárháza.

Nem baj, ha rosszabbra fordul az idő

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben az esős, hűvösebb napokon sem kell lemondanunk a vizes élményekről. A családi fürdőszárnyban a csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a kicsiket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon, a mászófalon vagy az úszómedencében vezethetik le az energiájukat.

Kaland gyerekeknek és örökifjú felnőtteknek

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában tizenegy, különböző nehézségű drótkötélpálya várja a kalandra szomjazókat. Az óriás fák között, a sárvári hét tó egyikének partján kialakított Kalandparkban érdemes kipróbálni a 10 méter magas mászófalat, az íjászpályát, és az airsoft lövészetet is.

 

Mórahalom – Mártózzon meg az egészségben karnyújtásnyira Szegedtől

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Mórahalom Szegedtől 20 kilométerre elhelyezkedő, dinamikusan fejlődő település, ahol ma már megtalálható mindaz, amivel egy fürdővárosnak rendelkeznie kell: nagy gyógyhatású termálvíz, kényelmes szálláshelyek, csend, jó levegő, romlatlan természeti környezet, ízletes ételek és homoki borok, kulturális rendezvények és számos érdekes kirándulási program a környéken.

A négycsillagos Szent Erzsébet Gyógyfürdőben nyáron összesen 21 medence áll a vendégek rendelkezésére.

 

A legkisebbeket fedett gyermekfürdő várja, az országosan is egyedülálló szaunapark pedig tökéletes kikapcsolódást nyújt a szülők, nagyszülők számára.

A kisgyermekes családokat a speciálisan gyermekek számára tervezett, több mint 3000 négyzetméteres élményfürdő részleggel várják. A többszintű kalandmedencében az élményelemek teljes tárháza – sodrófolyosó, vízesés fal, pezsgőpadok, dögönyözők, buzgárok stb. – megtalálható. A kisgyermekek számára olyan medencéket alakítottak ki, amelyben gyermekjátékok, állatfigurák találhatók.

Érdemes hát ellátogatni Mórahalomra, hiszen a település egy igazi családi nyaralóhely, ahol egész évben, a család minden tagja egyaránt kikapcsolódhat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top