Szabadidő

Nagy dobásra készül az X-Faktor mentora

Az idén harmincadik születésnapját ünneplő R-GO zenekar az elmúlt három évtized legnagyobb slágereit viszi színpadra július 13-án a siófoki Borsodi Beach Clubban.

Nagy dobásra készül az X-Faktor mentoraÜnnepi hangulatban, az elmúlt három évtized bő slágertermésének legjavát bemutatva lép fel Szikora Róbert és örökbecsű zenekara, az idén harmincéves R-GO a legnagyobb hazai bulistrandon, a siófoki Borsodi Beach Clubban. A magyar beat- és poptörténelem élő legendájának számító énekes-gitáros generációkon átívelő dalai sorjáznak majd a koncerten, melyek közt minden bizonnyal felhangzik majd a Szeretlek is meg nem is, a Bombázó vagy a Most kell, hogy nagyon szeress, összebújós szentimentális dalok és a „csikidam” legpörgősebb nótái egyaránt. „A napokban hívott fel egy rádióállomás, hogy egy friss kutatás szerint két dalunk is szerepel a »minden idők legjobb nyári slágerei« toplistáján – mondta az R-GO frontembere. – Mi lehet ennél szebb szülinapi ajándék, mint hogy harminc év elteltével is ott vannak a dalaink a csúcson?” – tette hozzá nagy örömmel.

A Borsodi Beach nagyszínpadán – a zenekartól megszokott díszletkavalkád mellett – most a kivetítők is főszerepet kapnak, a vizuális performansz keretében egy kvázi „életmű-musical” pörög végig, a koncert élményét még teljesebbé téve.

Az este – a retró jegyében – egy Rákász-diszkóval zárul. A legendás DJ és showman fehér kesztyűjében már végigpantomimezte a világot Siófok és Las Vegas között, most ismét a Balaton-parton pakolja a lemezeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top