nlc.hu
Szabadidő
Hétvégi programok: Buena Vista-koncert és Hódítók Éjszakája

Hétvégi programok: Buena Vista-koncert és Hódítók Éjszakája

Az operától az elektronikus zenéig ezen a hétvégén is széles a skála. A gyerekekről sem feledkeztünk meg!

Hétvégi programok: Buena Vista koncert és Hódítók ÉjszakájaBuena Vista Social Club


Talán bemutatni nem kell őket: világhírűek, és egyenesen Kubából, Havannából érkeznek a felújított margitszigeti szabadtéri színpadra. Több mint 5 millió lemezt adtak már el, Grammy-díjat is kaptak, és azért is érdekesek nagyon, mert őket nézni egyrészt időutazás, másrészt kontinensugrás, egyenesen Kubába. Szivar, rum és az ülő helyek ellenére szabad táncolni!

 

 

Hol? Budapest
Mikor? Július 21.
Mennyi? 2900 – 17 900 forint

Hétvégi programok: Buena Vista koncert és Hódítók ÉjszakájaBánkitó Fesztivál

Budapesttől nem messze, a Cserhát és a Börzsöny lábánál terül el Bánk és a csodaszép tó, aminek a partján lehet biciklizni, fröccsözni, koncertre járni, meg színházba. Ha nem szeretitek a gigafesztiválokat, akkor Bánkot pont nektek találták ki. Gyerekekkel is nyugodtan mehettek, rájuk is gondolnak. Kerekasztal-beszélgetnek a civilek, bicikliversenyeznek a bringások, a művészek is összeülnek alkotni.

 

Hol? Bánk
Mikor? Július 19–21.
Mennyi? 3000–8000 forint

Hétvégi programok: Buena Vista koncert és Hódítók ÉjszakájaOpen Air Fest

A Soundnak vége, de lehet megint menni a Balatonra bulizni ezúttal Siófokra, ahol hiphop- és R & B parti lesz, ráadásul Dukai Regina is énekel. A koncertek után pedig laza erkölcsöket és fülledt nyári hangulatot hirdettek a szervezők – ti döntitek el, vevők vagytok-e az egyébként Hódítások Éjszakájának nevezett bulira.

 

 


Hol?
Siófok
Mikor? Július 20.
Mennyi? 1200 forint

Hétvégi programok: Buena Vista koncert és Hódítók ÉjszakájaVeszprémFest 2013

A héten, ha komolyabb zenét hallgatnál, akkor irány Veszprém, ahol már 10 éve ilyenkor mindig nagy sztárokat hívnak meg a dzsessz, a világzene és az opera berkeiből. Csütörtök este a világhírű gitárművész, Paco de Lucia penget, míg szombaton a Grammy-díjas brit popénekes, Craig David lép színpadra a szinte filctollal rajzolt tökéletes szakállával. Mindezt a veszprémi vár árnyékában, ahol napközben nagyokat lehet sétálni a patak partján.

Hol? Veszprém
Mikor? Július 16–20.
Mennyi? 2500 – 20 000 forint

Hétvégi programok: Buena Vista koncert és Hódítók ÉjszakájaBudai Fröccs és Barbecue fesztivál

Aki Budapesten marad a hétvégén, annak is jár a fesztivál. A vasárnapot indíthatod például a Kopaszi-gáton egy kis tornával. Aztán jöhet az ebéd, és persze a lényeg: a fröccs. Vigyél magaddal plédet és piknikkosárkát, mert ki lehet feküdni a zöld fűbe, közben száll a grillhúsok illata. A gyerekeknek is tartanak főzőkurzusokat, és ők persze nem kapnak fröccsöt, legalábbis alkohollal nem.

Hol? Budapest
Mikor? Július 19–21.
Mennyi? Ingyenes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top