Szabadidő

Megható! Így emlékezett meg Vilmos és Kate Dianáról

Sokan fájlalták, hogy Katalin és Vilmos a névadáskor nem emlékezett meg a tragikusan elhunyt Diana hercegnőről. Most kiderült, tévedtek.

Katalin és Vilmos nem feledkezett meg Dianáról!A legifjabb herceg hétfői születésénél talán csak a nevét várták jobban az alattvalók. Mindenki találgatta, vajon az ifjú szülők mily módon emlékeznek majd meg Diana hercegnőről.

Katalin hercegné a kórházból kilépve pöttyös ruhájával is elhunyt anyósa emléke előtt tisztelgett, azonban sok alattvaló fájlalta, hogy a György Sándor Lajos névválasztás semmilyen módon nem kapcsolódik a szívek királynőjéhez. Ez azonban nem igaz. „Vilmos és Katalin az emlékeikben őrzik Dianát. A György keresztnevet a királynő édesapja, VI. György király után kapta, Alexander névvel a királynő előtt tisztelegnek, akinek a második neve Alexandra, Fülöp herceg nagyapját és Károly herceg nagybátyját pedig Lajosnak hívták. Azonban azt már kevesen tudják, hogy Diana testvéreinek legidősebb fiait Györgynek, Sándornak és Lajosnak hívják” – tették közzé a királyi pár életét nyomon követő közösségi oldalon. Ez is jól példázza, hogy az ifjú szülők ügyelve a részletekre, alapos körültekintés után választották ki a jövendőbeli király nevét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top