Szabadidő

Mindenkit meglepett Geszti Péter

Geszti Péter nem hagyta magára egykori mentoráltjait, és most velük együtt készített el egy vadonatúj dalt. Nektek hogy tetszik?

Geszti Péter és a Gringo Sztár egy új nyári slágerrel rukkolt elő. A Hé, Szerelem! című dal érdekessége, hogy a Gringo Sztár ezúttal Geszti mentoráltjaival, nevezetesen Oláh Gergővel, Szabó Dáviddal és Fehér Zoltánnal egészült ki. „A Hé, Szerelem! című dal igazi nyári, szerelmes sláger, ami a szerelem kikerülhetetlenségéről és meglepetéseiről szól” – mondja Geszti, aki az első mentor a hazai X-faktor történetében, aki mentoráltjaival közösen énekel. Az új nótában a „Gringo-lányok”, azaz Sapszon Orsi és Gerben Zita mellett ezúttal Oláh Gergő, Szabó Dávid és Fehér Zoltán is szerepet kap.

Az X-Faktor egyedüliként „továbbjutó” mentora, Geszti szerint ez a szerzemény a „fiúkkal kötött barátság újabb bizonyítéka”. A Gringo Sztár slágerre ítélt dalának szövegét természetesen Geszti Péter, míg a dallamot Roberto Winny és Erdélyi Péter jegyzi. A refrént pedig bizonyára az egész ország énekli majd egész nyáron: „Hé, szerelem, megint kezded. / Hé, szerelem, na jó… / Hé szerelem, mihez kezdesz / Még te velem? Óó…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top