nlc.hu
Szabadidő
Hétvégi programok: Ördögkatlan Fesztivál és Cinetrip

Hétvégi programok: Ördögkatlan Fesztivál és Cinetrip

Zakatol a nyár, és bizony elkezdődött az augusztus. Családdal vagy barátokkal szuper programokat találhattok erre a hétvégére is.

Hétvégi programok: Ördögkatlan Fesztivál és Cinetrip6. Ördögkatlan Fesztivál

Villány szomszédságában négy gyönyörű kis falu fogott össze és szervezte meg hat évvel az első Ördögkatlan fesztivált. Mi akkor jártunk ott, és elájultunk, hogy mennyire kalandos, romantikus a környék és a környezet, ahova gyerekkel is bátran induljatok el. Népzenészek, akrobaták, színészek, költők, zenészek, filmesek és borivók – öt nap egy másik bolygón.

Hol? Kisharsány, Nagyharsány, Palkonya, Beremend
Mikor? Július 30. – augusztus 3.
Mennyi? 3500 forint a napijegy

Hétvégi programok: Ördögkatlan Fesztivál és CinetripCinetrip Future Disco

Fürdőruhás űrutazás – valami ilyesmire készüljön, aki a híres-neves Cinetrip buliban tölti a szombat estéjét. A Szecskát új fényekbe öltöztetik a szervezők, és persze a parton dübürög a future disco. Nagyon sok külföldi jár ide, magyar szót alig hallani – talán a borsos árú belépő miatt is. Mindenesetre ha rászánjátok magatokat, fürdőruhát, papucsot, törölközőt vigyetek, naptej nem kell.

Hol? Budapest
Mikor? Augusztus 3.
Mennyi? 12 000 forint

Hétvégi programok: Ördögkatlan Fesztivál és CinetripTudatosság Völgye

A Művészetek Völgyének külön kis ága a Tudatosság Völgye, ahol elméleti fizikusok, őstörténet-kutatók, szociológusok foglalkoznak a tudatos élettel, tudatos látásmóddal. A gyerekeket játszóházzal, a felnőtteket szellemi kirándulással várják. A testet és lelket összehangolják még a mozgásművészeti programok: jógázhattok, lélektáncolhattok vagy csikungozhattok is.

Hol? Taliándörögd
Mikor? Július 31. – augusztus 4.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: Ördögkatlan Fesztivál és CinetripKapunyitási Pánik Fesztivál

Kapuzárási pánikról többet hallottunk már, de ez a fesztivál azokra gondol, akik most állnak neki a nagybetűs Életnek – akik most készülnek kirepülni a családi fészekből, munkát keresnek, családot alapítanának. Napközben workshopok, életvezetési tanácsadás, munkakeresési ötletek, este pedig koncertek lesznek.

Hol? Budapest
Mikor? Augusztus 3.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: Ördögkatlan Fesztivál és CinetripAjaki Lakodalmas Fesztivál

Azonkívül, hogy Guinness-rekordra is készülnek – a világon a legtöbb egy légtérben főzött töltött káposzta rekordját szeretnék megdönteni –, minden a hagyományos, klasszikus népi szokásoknak megfelelően zajlik majd, és valóban összeházasodik egy ifjú pár. Viszik a stafírungot, lesz lánykikérés, menyasszonypogácsa, és olyan szokások, amelyekről még csak nem is hallottunk.

Hol? Ajak
Mikor? Augusztus 2–4.
Mennyi? 800 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top