Szabadidő

Itt nyaral az Obama család

Évek óta visszajárnak a kedvenc üdülőhelyükre.

A massachusettsi Martha’s Vineyard szigetén tölti nyolcnapos vakációját Barack Obama a családjával. A famíliának ez a kedvenc nyaralóhelye, ahová évek óta visszajárnak, igaz, tavaly ki kellett hagyniuk az élményt, mivel Obama elnök rendkívül elfoglalt volt a választási kampány miatt.

Itt nyaral az Obama család

Obamáék a sziget legelegánsabb városában, Chilmarkban szállnak meg, egy 1961-ben épült, néhány éve pedig teljesen felújított rezidencián. A hat hálószobás épület egyszerre modern és kényelmes. Az ablakokból és a teraszokról panorámás kilátás nyílik a gyönyörű tájra és az óceánra is.

Itt nyaral az Obama család

A rezidencia egy 9,5 hektáros birtokon fekszik, melyen úszómedence és sportpályák is találhatók, így a családnak az aktív kikapcsolódásra is bőven van lehetősége.

Itt nyaral az Obama család

Az elnök persze a nyaralása alatt sem szakadhat el teljesen a kötelezettségeitől: a legfontosabb folyamatban lévő ügyekről, fejleményekről minden nap tájékoztatják, és a halaszthatatlan feladatait is intézi, ugyanakkor nagyon reméli, hogy minél nagyobb nyugalomban töltheti el ezt a néhány napot a feleségével és a lányaival.

Forrás: Business Insider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top