Szabadidő

Programok hétvégére: csokoládé- és vegetáriánus fesztivál

Programot szeretnél szervezni a családdal, vagy csak egy jót bulizni a hétvégén, de nem tudod, merre indulj? Segítünk!

Programok hétvégére: csokoládé- és Vegetáriánus FesztiválSavaria Történelmi Karnevál

A Savaria Történelmi Karnevál idén tizennegyedik alkalommal változtatja ünnepnappá a város lakóinak hétköznapjait és egy különleges időutazás részeseivé teszi a Szombathelyre érkező vendégeket. Ismét lehetőség nyílik az ókort megidéző jelmezek felöltésére, de a látogatók találkozhatnak a régi idők harcosaival is, hallgathatják kedvenc zenekarukat vagy ehetnek egy jó langallót. A karnevál rengeteg programmal várja az érdeklődőket!

Hol? Szombathely
Mikor?
Augusztus 22–25.
Mennyi?
Napijegy: diák, nyugdíjas 1000, felnőtt 2000 forint

Programok hétvégére: csokoládé- és Vegetáriánus FesztiválSZIN

A Szegedi Ifjúsági Napokon a vezető hazai előadók mellett a helyi színház társulatának tagjai is fellépnek. Az augusztus 20-ai ingyenes nulladik nap után már hivatalosan is elkezdődött és a nyári fesztiválszezon záróbulija, a Szegedi Ifjúsági Napok.

 

 

 

Hol? Szeged
Mikor? Augusztus 21–24.
Mennyi? 2500 – 15 900 forint

Programok hétvégére: csokoládé- és Vegetáriánus FesztiválVI. Országos Csokoládé Fesztivál

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a csokoládéfesztivált, melynek célja, hogy bemutassa a hazai és külföldi érdeklődőknek a szerencsi és az országban készített híres és jellegzetes magyar csokoládétermékeket. A fesztivál hasznos információkkal és egyben jó hangulatú kikapcsolódással, szórakoztatást garantáló programokkal várja a szakma iránt érdeklődőket és a családokat.

 

Hol? Szerencs
Mikor? Augusztus 23–25.
Mennyi? 1500-3000 forint

Programok hétvégére: csokoládé- és Vegetáriánus FesztiválXVII. Vegetáriánus Fesztivál

Idén 17. alkalommal várja a Vegetáriánus Fesztivál az egészséges életmód témában érdekelt látogatókat a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. A fesztivál programjában táplálkozási szakemberek előadásai, csoportos jóga, meditáció, tánc, baba-mama programok szerepelnek, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolók, főzőverseny, öko- és biotermékek bemutatói között mazsolázhatnak a látogatók. Természetesen mindez nem csak vegáknak!

Hol? Budapest
Mikor? Augusztus 24–25.
Mennyi? Ingyenes

Programok hétvégére: csokoládé- és Vegetáriánus FesztiválPannonhalmi Művészeti Fesztivál – Arcus Temporum

Sokéves hagyománya van már annak, hogy a Pannonhalmi Főapátság középkori temploma hangversenyeknek ad otthont. Ez egészen az utóbbi időkig szinte kizárólag orgona- és kóruskoncertekre korlátozódott, azonban egyre gyakrabban adnak itt elő zenekari és kamara-zenekari műveket is. A műsorválasztást kezdettől fogva az igényesség és a kortárs zene iránti érdeklődés jellemezi.

Hol? Pannonhalma
Mikor? Augusztus 23–25.
Mennyi?
1300 – 11 475 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top