Szabadidő

Kisfia született a Maffiózók színésznőjének

Kisfiúnak adott életet a Maffiózók sorozat egykori Meadow Sopranója.

A 32 éves színésznő kisfia szerdán született és a Beau nevet kapta – írja a People magazin. Ám egyéb információt Jamie-Lynn Sigler és vőlegénye, Cutter Dykstra, nem adott ki.

A pár januárban jelentette be az eljegyzést, majd két héttel később azt is boldogan újságolták el, hogy Jamie-Lynn az első gyermekét várja. „Sokáig azt éreztem, hogy szépen lassan kibontakozó kapcsolat lesz a miénk. Aztán jött az eljegyzés, és hirtelen a baba is. Ezek pedig hatalmas lendületet adtak a kapcsolatunknak… Hét babanevet választottam ki, és képtelen vagyok dönteni. De ennél boldogabb én már nem is lehetnék” – nyilatkozta még áprilisban a színésznő.

Jamie-Lynn Sigler június végén kollégáival együtt részt vett sorozatbeli apja, James Gandolfini temetésén. Mivel a magánéletben is szoros barátságot ápoltak, a színésznőt megrázta Gandolfini halálhíre. Nyilatkozatát és a búcsúztatón készült fotókat itt nézheted meg.

Kisfia született a Maffiózók színésznőjének


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top