Szabadidő

Őszi feltöltődés a felüdülőhelyen

Itt az idő, hogy ősszel is ellátogass Hajdúszoboszlóra és megtapasztald a gyógyító víz erejét a fürdőzés, pihenés és egyéb kiegészítő szolgáltatások kombinálásával.

Vége a nyári forró napoknak, de nem kell elkeseredned, hiszen az őszi időszakban is felejthetetlen élmények várnak rád Hajdúszoboszlón. A „felüdülőhely” a sokszínű háromgenerációs fürdőszolgáltatások mellett szórakozást ígérő egészségmegőrzési programok széles kínálatát is nyújtja.

Őszi Feltöltődés a felüdülőhelyen

 

Az őszi időszakban a fürdőszolgáltatások mellett kiemelt események, fesztiválprogramok és gasztronómiai ínyencségek gondoskodnak a szórakoztatásodról. A hétvégeken kívül is élményekkel gazdagodhatsz Hajdúszoboszlón, hiszen az élményfürdőbeli kikapcsolódás vagy egy kellemes vacsora a hotel éttermében szintén különlegessé varázsolhatja az itt eltöltött hétköznapjaidat is.

Őszi Feltöltődés a felüdülőhelyen

 

A feltöltő hatású hajdúszoboszlói gyógy- és fürdőszolgáltatások mellett az őszi időszakban a szálláshelyek is kiemelt akciókkal várnak téged. A kiemelt ünnepek és fesztiválok idejére, a szállodai alapszolgáltatásokon kívül felnőtt és gyermekprogramok közül is válogathatsz saját részedre vagy a családod számára a pihenés kiegészítéseként.

Őszi Feltöltődés a felüdülőhelyen

 

Ősszel Hajdúszoboszlón két kiemelt gasztronómiai rendezvényhez is tudod igazítani az utószezoni pihenésedet. Először szeptember 13–15. között a XI. Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál, Hajdúszoboszló legnagyobb gasztronómiai fesztiválja kerül megszervezésre. Ezt követően pedig november 8. és 10. között a karácsonyi böjtöt megelőző vigasság, a III. Márton-napi Libalakoma várja a vendégeket, mely az év utolsó gasztrokulturális rendezvénye is egyben. Hajdúszoboszlón e két alkalommal kiváló ételeket és magyar borokat kóstolhatsz, valamint kiváló előadók koncertjein szórakozhatsz.

Őszi Feltöltődés a felüdülőhelyen


A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a
https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top