Szabadidő

Vasárnapi programok: Magyar Dal Napja és Testébresztő Női Mozgásfesztivál

Zene, könyv és egy kis sport. Programajánló vasárnapra!

Vasárnapi programok: Magyar Dal Napja és Testébresztő Női MozgásfesztiválMagyar Dal Napja
Idén hatodik alkalommal rendezik meg összesen huszonnégy helyszínen hazánk egyik legkedveltebb őszi eseményét, a hazai zene egyik legvártabb ünnepét, a Magyar Dal Napját. A szeptember 8-ai országos rendezvény „fővárosa” ezúttal Békéscsaba lesz, és Gyula is csatlakozott. Az egész országban helyszínek százain tűnnek fel a zenészek, hogy egy teljes napon át zenével kényeztessék a közönséget. A szülővárosában, Zalaegerszegen koncertezik az aznap 25. születésnapját ünneplő Odett, de lesz Kiscsillag, Gryllus Vilmos, Péterfy Bori, Mystery Gang, és még a kis heves megyei Boldogon is zenélni fognak.

Hol? Országos
Mikor? Szeptember 8.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: Magyar Dal Napja és Testébresztő Női MozgásfesztiválOlvasás Világnapja
Szeptember 8-a az olvasás világnapja, melynek keretében egész napos programokkal várják az érdeklődőket. A szervezők célja, hogy népszerűsítsék az olvasást és felhívják a figyelmet fontosságára. Előadásokkal, könyvcsereprogrammal, dedikálásokkal, gyerekprogramokkal, bemutatókkal, kedvezményekkel, e-bookokkal várják a kicsiket és nagyokat az olvasás világnapján. Aki csak azzal ünnepelne, hogy felcsap egy jó könyvet, vagy újabb olvasmányokra vadászna, annak ajánljuk a brit írónő olvasólistáját, aki egy év alatt minden ország irodalmából elolvasott egy könyvet.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 8.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: Magyar Dal Napja és Testébresztő Női MozgásfesztiválCoca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivál
Szeptember 8-án a Kopaszi-gát először ad otthont a Testébresztő Női Mozgásfesztiválnak. Budapest egyik legbarátságosabb parkjában számtalan sportágat ki lehet próbálni. A rendezvényen a sok aktívan sportoló hölgyön kívül élsportolók is tiszteletüket teszik. A rendezvényen különböző szűréseken, egészségügyi felméréseken is részt vehetnek az érdeklődők.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 8.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top