Szabadidő

NLCafé-exkluzív: hallgasd meg Cher új albumát!

A mai napon csak a Nők Lapja Cafén hallgathatod meg Cher vadiúj, Closer To The Truth című lemezét!

NLCafé exkluzív: hallgasd meg Cher új albumát!Több mint 10 év után jelentkezik új albummal

Az énekesnő szeptember 30-án megjelenő, Closer To The Truth című albumát, először teljes egészében, itt, a Nők Lapja Cafén hallgathatjátok meg! Az album felvételei Los Angelesben és Londonban zajlottak. A lemezen a vadonatúj dalok mellett megtalálható a You Haven’t Seen The Last Of Me, mely a Burlesque című filmben hangzott el. Az első kislemezdal, a Woman’s World első helyen nyitott a Billboard Dance/Club Play listán. Az albumra egyébként két dalt is írt korunk egyik legsikeresebb énekesnője, Pink (I Walk Alone és Lie To Me), egy dalban közreműködik Jake Shears, a Scissor Sisters banda tagja. „Büszke vagyok az új lemezemre… szerintem a rajongók biztosan nem fognak csalódni” – mondta Cher egy interjúban.

Cher karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscart, Emmyt, Grammyt és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a Believe 20 millió példányban kelt el, a Believe-dal pedig 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard-listán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top