Szabadidő

Downton Abbey 3. évad a STORY4-en

Vasárnap 21:05-kor kezdődik a várva várt nagy sikerű Downton Abbey sorozat harmadik évada! A STORY4 az első két évad sikere után vasárnap folytatja az angol kosztümös sorozatot.

 Downton Abbey 3. évad a STORY4-enA jól ismert és kedvelt karakterek mellett egy igazi világsztár szerepel a 3. évadban.

Shirley MacLaine Lady Crawley amerikai édesanyját alakítja a Golden Globe és Emmy-díjas sorozatban. A 79 éves színésznő nagyon izgatott volt a szerep miatt, különösen a Maggie Smith-szel közös jelenetei miatt. „Mondtam Maggie-nek, hogy a szövegemet énekelve adom elő, erre így válaszolt: »Tudod drágám, ha így lesz, leesem a székről. De nem is, inkább elalszom vagy sírva fakadok.« De e helyett felvette a kesztyűt és remek szócsatát vívtunk, nagyon meglepődtem” – nyilatkozta MacLaine.

A harmadik évad esküvővel kezdődik, de lesz még egy lánykérés, születés, féltékenység és bűntudat, börtönélet és szerelem. Julian Fellowes remekművet alkotott, amit mi sem bizonyít jobban, mint a világszerte egyre népszerűbb sorozat rajongótáborának növekedése, a rangos díjeső, és hogy forgatják a negyedik évadot…

Downton Abbey minden vasárnap 21:05-kor csak a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top