Szabadidő

Új retroadó indul az elmúlt 60 év legendáival

Retrocsatornát indít december 15-től a közmédia, ahol felélesztik az elmúlt hatvan év legendáit.

Végre hozzányúl a köztévé ahhoz hatalmas kincshalmazhoz, ami a raktárakban porosodik, és meglovagolják a tomboló retrolázat. A régi felvételeknek egy egész új csatornát szentelnek. A karácsony előtt induló M3 nevű adó a saját archívumukban található felvételeket sugározzák majd.
  

Mi lesz benne?

A buliból szinte semmilyen műfaj nem marad ki, vetítenek majd régi  sport-, oktató-, gyerek- és ifjúsági műsorokat, vetélkedőket, tehetségkutató versenyeket, színházi előadásokat, videoklipeket, dokumentumfilmeket, sorozatokat, egész estés filmeket és rengeteg olyan alkotást, ami a televíziózás elmúlt hatvan éve alatt legendává vált.
 Emellett behoznak sikeres külföldi műsorokat is, amik még most is népszerűek, éjféltől reggel hat óráig pedig a fotóarchívumból vetítenek fotókat szöveges magyarázatokkal.


Ti mit látnátok viszont szívesen a retrocsatornán? Mi például visszahoznánk az Másfél millió lépés Magyarországon sorozatot, a drága Öveges professzort és az összes régi gyerekmesét szinte kivétel nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top