Szabadidő

Vasárnapi programok: Magyar Mese Napja és Fitbalance

Mozdulj ki! Még nem késő elindulni.

Vasárnapi programok: Magyar Mese Napja és FitbalanceMagyar Mese Napja
Szeptember 29-én a Magyar Mese Napja lesz Sopronban. Vasárnap délután három órakor startol a program a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. Lesz mese a kútnál Cseppkével, a forrástündérrel, Aranyalmalekvár-főzés sparhelten, meseteaház, kézművesség, mézeskalácssütés, ügyességi játékok, de lábbábszínházi előadást is láthatnak az ide látogatók.

Hol? Sopron
Mikor? Szeptember 29.
Mennyi? 600–1500 forint

Vasárnapi programok: Magyar Mese Napja és FitbalanceThe Color Run
A The Color Run célja, hogy egy felszabadult, vidám rendezvény keretein belül az egészséges életmódra buzdítson minél több embert. Kortól, fizikai adottságoktól függetlenül bárki részt vehet ezen a sporteseményen. A The Color Runnal szeretnék a szervezők más megvilágításba helyezni a mozgás, a sport örömét, a fesztiválok önfeledt hangulatával vegyítve megteremteni egy különleges családi és baráti kikapcsolódást. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 29.
Mennyi? 2500-6000 forint 

Vasárnapi programok: Magyar Mese Napja és FitbalanceFitbalance
Hét helyszínen, több mint húsz színpadon rendezik Budapesten Közép-Európa egyik legnagyobb egészség-, fitnesz- és mozgásfesztiválját. A rendezvényen a tömegsportprogramok mellett a versenysport is helyet kap, hazánkban rendezik meg  az IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitnesz Kupa versenyt is. Ezenkívül több száz kiállító és program várja az érdeklődőket.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 29.
Mennyi? 3990 forint  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top