Szabadidő

Programok vasárnapra

Október első vasárnapján is sok izgalmas program vár, ne ülj otthon! Fusd át válogatásunkat!

Programok vasárnapraFöldi javak asztalunkon – termékkiállítás és vásár
Hatodik alkalommal rendez a Nemzeti Botanikus Kert Vácrátóton “Földi javak asztalunkon” címmel termékkiállítás és vásárt, mely során a látogatók helyi termelők, biotermelők és ökogazdák közvetítésével barangolhatnak a hagyományosan készült magyar ételek világában. Lekvárok, mézek, mangalicából készült termékek, sajtok és sok más finomság kínálja magát.

Hol? Vácrátót
Mikor? Október 6.
Mennyi? Ingyenes

Programok vasárnapraCreative Arts Fair – Iparművész Vásár
Idén harmadik alkalommal szervezik meg az Iparművész Vásárt, melyen főként kortárs magyar iparművészek és portékáik, műveik kapnak hangsúlyt. A vásár mellett változatos programokkal családi napot tartanak, melyre szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Hol? Budapest
Mikor? Október 6.
Mennyi? 800 forint

Programok vasárnapraExperiDance: Fergeteges –
A királyné, a gróf és a cigánylány

Román Sándor tánctársulata, az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái különleges, új produkciójában az 1800-as évek második felének elfeledett világa elevenedik meg. Miközben a színpadon a negyven cigány muzsikus hangszeréből olyan klasszikus dallamok kelnek életre, mint Liszt rapszódiái, Monti csárdása és a Pacsirta, a táncosok egy álomszerű mulatságba repítik a nézőket. Fergeteges táncok, bravúros szólisták, két óra álombéli utazás várja az érdeklődőket.

Hol? Budapest
Mikor? Október 6.
Mennyi? 3900-4900 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top