Szabadidő

Előzd meg a téli megfázást

Beköszöntött az ősz, az idő hűvösebb lett, sokszor szeles és esős, ami kedvez a felső légúti panaszok kialakulásának. Az időváltozás befolyásolja a hangulatunkat, gyakrabban fordul elő fáradtság, fejfájás, gyengeség, energiahiány, aluszékonyság. A napfény hiánya nemcsak fizikálisan, de pszichésen is hat ránk, télen hajlamosabbak vagyunk a depresszióra is.

Ám mindezeket csökkentheted, vagy el is kerülheted, ha időben gondoskodsz arról, hogy a szervezetedben ne legyen vitamin- és ásványianyag-hiány. Töltsd Te is energikusan és egészségesen a hűvösebb hónapokat, készítsd fel a szervezetedet a télre!

Előzd meg a téli megfázást

 

Mindennek alapja az erős immunrendszer

Ha az immunrendszered megfelelő állapotban van, a megfázás nem fog leverni a lábadról. Az immunrendszer kémiai közvetítők és sejtes elemek komplex összefüggő hálózata, amelynek célja, hogy megvédje a szervezetet bármilyen idegen (kémiai vagy fizikai) behatástól, ami veszélyeztetheti.  

Előzd meg a téli megfázást

 

A BioTech USA termékkínálatában számos vitamin és ásványianyag-készítmény, valamint egyéb immunerősítő is található, nők, férfiak, sportolók és stresszes életvitelt élők számára is. A BioTech USA akcióinak köszönhetően ráadásul mindig kedvező áron tudod beszerezni a számodra szükséges táplálék-kiegészítőket.

C-vitamin a káros szabadgyökök ellen

A C-vitamin fontos a bőr, a fogak, a fogíny egészségéhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az immunrendszer és a pszichés funkciók zavartalan működéséhez. Antioxidáns hatásának köszönhetően erősíti az ellenálló képességedet, küzd a sejtroncsoló hatású káros szabad gyökök ellen. Dobj be egy 1000 mg-os C-vitamint, hogy biztosítsd a szükséges mennyiséget!

Előzd meg a téli megfázást

 

Omega3 a nyirokrendszer megfelelő működéséért

A nyirokrendszer behálózza a testedet, és folyamatosan küzd a baktériumokkal és vírusokkal. Számos tanulmány kimutatta, hogy az étrendet Omega 3-mal kiegészítve nagyszerűen növekszik a nyirokrendszer védősejtjeinek száma és aktivitása. Így hatékonyabban tudsz küzdeni a betegségek ellen.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top