Szabadidő

Nem kell húzni – itt az önjáró bőrönd

Bárhova is mész, a poggyászod követ téged.

Különleges egy bőrönd a Hop! névre keresztelt útitáska, ugyanis egyszerűen mesés és kényelmes vele közlekedni. A sűrített levegővel „hajtott” poggyászt nem kell húzni, sőt fel sem kell emelni, mivel követ minket, akárcsak egy hűséges blöki. Egyedül a lépcsővel nem birkózik meg, de a többi terepen már saját magától halad.

Forrás: bornrich.com
Forrás: bornrich.com

Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a mobiltelefonunkkal irányítsuk, a bőrönd ugyanis „veszi” a készülék jeleit, és annak megfelelően, bizonyos távolságból halad a nyomunkban. Attól pedig nem kell tartani, hogy eltéved. Ha mégis leszakadna tőlünk, automatikusan blokkolja magát. Így biztos, hogy óvatlan kezek nem turkálnak majd benne, a telefonunk pedig vészjelzést kap a lemaradt bőröndtől.

Egyelőre még nem került forgalomba ez a különleges, önjáró poggyász, csupán prototípus létezik belőle. A technikai fejlesztések viszont jól haladnak, hamarosan már beszerezhetjük ezt a forradalmian új, high-tech poggyászt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top