Szabadidő

Programok vasárnapra: Rózsaszín Lánchídi Séta és Könyves Vasárnap

Mozdulj ki a hét utolsó napján is! Vasárnapi válogatásunk.

Programok vasárnapra: Rózsaszín Lánchídi Séta és Könyves VasárnapRózsaszín Lánchídi Séta a mellrák ellen
Október 13-án, vasárnap rózsaszínbe öltözik a főváros, az utakat ellepik a rózsaszín biciklik, rollerek és görkorcsolyák. Mindezt azért, hogy a résztvevők együtt hívják fel a figyelmet a mellrákra, a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára: így kampányol az Egészség Hídja Összefogás Egyesület. Az összefogás menete 16 órakor a Magyar Telekom Székházától indul, a gyalog érkezők a Lánchíd budai hídfőjénél csatlakozhatnak.

Hol? Budapest
Mikor? Október 13.
Mennyi? Ingyenes

 

Programok vasárnapra: Rózsaszín Lánchídi Séta és Könyves VasárnapMesék a csillagokról
Az előadás az óvodás korosztály számára nyújt csillagászati ismereteket, könnyed, játékos formában. Csillagos égbolthoz, égitestekhez kapcsolódó ismert versikék és mondókák közös elmondása tanulás és hasznos időtöltés a legkisebbeknek.

Hol? Pécs
Mikor? Október 13.
Mennyi? 700-1100 forint

 

 

Programok vasárnapra: Rózsaszín Lánchídi Séta és Könyves VasárnapKönyves Vasárnap családi vetélkedővel
Változatos programokkal várnak mindenkit vasárnap délelőtt Szegeden a városi könyvtárban. Használt könyvek árusítása, játékos totó értékes könyvnyereményekért, az új olvasókat pedig fél évre szóló térítésmentes beiratkozási lehetőség várja. 10 órától családi vetélkedő kezdődik a gyerekkönyvtárban.

Hol? Szeged
Mikor? Október 13.
Mennyi? Nincs belépő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top