Szabadidő

Vasárnapi programok: Apák és Fiúk Napja és Zöldturmix Fesztivál

Jó lenne kimozdulni a hét utolsó napján? Programok, amiket még elcsíphetsz!

Vasárnapi programok: Apák és Fiúk Napja és Zöldturmix FesztiválApák és Fiúk Napja
Idén másodszor rendezik meg az Apák és Fiúk Napját a Millenárison. Az esemény célja, hogy az apák és fiaik együtt játszhassanak akár egész napon át, így az édesanyák kaphatnak egy szabadnapot. A helyszínre érkezők egy tesztbázison találják magukat, ahol maguk is pilótává válhatnak.

Hol? Budapest
Mikor? Október 20.
Mennyi? Ingyenes

 

 

Vasárnapi programok: Apák és Fiúk Napja és Zöldturmix Fesztivál

Cifra Palota – Reneszánsz
A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zenés, tánc- és meseelőadások, az előcsarnok többi területén zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok várják az érdeklődőket.

Hol? Budapest
Mikor? Október 20.
Mennyi? Ingyenes

 


Vasárnapi programok: Apák és Fiúk Napja és Zöldturmix FesztiválZöldturmix Fesztivál

Idén is megrendezik a Zöldturmix fesztivált, ez Magyarország első nyersétel-központú rendezvénye. A szervezők minél több oldalról szeretnék bemutatni ezt az életmódot, könyvekkel, előadásokkal, gépekkel, kóstolókkal. Minden egy helyen, ami a nyersétkezésről szól, vagy hozzá kapcsolódik! Igényesen kiválasztott kiállítók, színvonalas előadások.

Hol? Budapest
Mikor? Október 20.
Mennyi? Részben fizetős

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top