Szabadidő

Megvan A szürke ötven árnyalatának férfi főszereplője

A forgatás november elején kezdődik.

Megvan A szürke ötven árnyalatának férfi főszereplőjeJamie Dornan veszi át Charlie Hunnamtól A szürke ötven árnyalata című bestsellerből készülő film férfi főszerepét. Az északír színész beugrásáról maga a szerző, E.L. James tájékoztatta a közvéleményt egy kurta Twitter-üzenetben. A Universal filmstúdió azonban még nem erősítette meg a bejelentést. A jövő év augusztusában mozikba kerülő produkciót Sam Taylor-Wood rendezi.

Hunnam szeptember elején döntött úgy, hogy sűrű televíziós elfoglaltságaira hivatkozva visszaadja a szerepet, és ezzel nehéz helyzetbe hozta a produkciót, mivel a tervek szerint november elején kezdődne a forgatás. A producereknek nagyon kevés idejük maradt a filmben Christian Greyt alakító új szereplő kiválasztására.

A 31 esztendős Dornan, korábbi Calvin Klein-modell, az erotikus filmben Dakota Johnson amerikai színésznő (Melanie Griffith és Don Johnson lánya) partnere lesz. Dornant néhány éve Sofia Coppola Marie Antionette című, 18. században játszódó kosztümös drámájában láthatták a mozinézők, mostanában pedig az ABC tévécsatorna Egyszer volt, hol nem volt című kalandos mesesorozatában tűnt fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top