Szabadidő

Vasárnapi programajánló: Királyi Operettgála

Jó lenne valahova kimozdulni? Ajánlunk néhány klassz programot!

Vasárnapi programajánló: Királyi Operettgála Királyi Operettgála
Az idén hatéves Királyi Operettgála produkciót első alkalommal rendezik meg Budapesten. A RAM Colosseum nagyszínpadán több szempontból is különleges előadás lesz, hiszen az eseményt most a Magyar Operett Napja alkalmából tartják meg a szervezők. Ennek megfelelően a műsoron főként magyar zeneszerzők (Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Jacobi Viktor, Huszka Jenő, Ábrahám Pál) fülbemászó dallamai hangzanak el, amelyeket a Királyi Operettgála társulata és vendégművészei tolmácsolnak professzionális énekes-táncos előadásukkal.

Hol? Budapest
Mikor? Október 27.
Mennyi? 2900-4900 forint

Vasárnapi programajánló: Királyi Operettgála Borka Mumusföldön
Zenés-bábos kaland. Léteznek-e mumusok? Hol laknak a mumusok? Fél-e egy mai gyerek a mumusoktól? Vagy minden gyereknek megvan a saját mumusa?
Hajnal Boróka focicsatár és csapatkapitány-helyettes nem éppen jó kislány. Pimasz, rendetlen, utálja a főzeléket, és olykor verekszik a nagyszünetben. Nem csoda hát, hogy mindezek után Mumusföldön találja magát, a rossz gyerekek új lakhelyén. Szórakoztató előadás, nemcsak gyerekeknek.

Hol? Budapest
Mikor? Október 27.
Mennyi? 1200-1500 forint

Vasárnapi programajánló: Királyi Operettgála Kucok
A Kucok interaktív és kreatív mozgásos-zenés foglalkozásegyveleg, 3-7 éves kor közötti gyerekeknek. A kiváló jazzmuzsikusokkal kiegészült Tünet Együttes a gyerekek segítségét kéri az elveszett királylány felkutatásában, és az éjszaka lidérceinek elűzésében. A kicsik a játék, a tánc és a zene részesei lesznek, miközben ők maguk is mesehőssé válnak. A kucoki időben mérve reggeltől másnap reggelig tartó mágikus úton a gyerkőcök saját hangja, teste és mozdulatai lesznek a történet, a zene vagy akár a szereplők mozgatói.

Hol? Budapest
Mikor? Október 27.
Mennyi? 1000-1200 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top