Szabadidő

Budapesten ad koncertet Peter Gabriel

Peter Gabriel zenei mérföldkőként számon tartott lemezének 25. évfordulóját egy díszdobozos szett kiadásával és a Back To Front elnevezésű világ körüli turnéval ünnepelte meg. A rajongók legnagyobb örömére a turné folytatódik, és az új helyszínek között Budapest is ott van!

A show, amellett, hogy Peter Gabriel illusztris munkásságának 25 évvel ezelőtt megjelent gyöngyszemét mutatja be teljes egészében, visszahozza az első turnék hangulatát az eredeti zenekartagok részvételével. Az Egyesült Államokban indult koncertkörút halmozza az elismerő kritikákat, s a Back To Front keretein belül újra összeállt az eredeti csapat, az énekest ismét a basszusgitár-mágus Tony Levin, a gitáros David Rhodes, a billentyűs David Sancious és a dobos Manu Katche kíséri.

A május 6-i budapesti előadásra először a hivatalos rajongói klub tagjai válthatnak belépőt november 6-án reggel 8 és november 8-án reggel 8 óra között, itt. November 8-án 10 órakor pedig indul a teljes körű jegyértékesítés.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top