Szabadidő

Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és Palócgála

Szerencsére a hűvös, őszi napok ellenére van program bőven. Film- vagy népzenei fesztiválra vágysz, esetleg mennél inkább egy jó kis kiállításra? Szemezgess!

Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és PalócgálaBóbita Családi Filmfesztivál
Felejthetetlen élményekben lehet részük mindazoknak a gyerekes családoknak, akik kilátogatnak az immár harmadik alkalommal megrendezett Bóbita Családi Filmfesztiválra. A rendezvény keretein belül újra megtekinthetőek a moziban a 2013-as és az elmúlt évek legsikeresebb animációs és élő szereplős családi alkotásai. Öt teremben reggel 10 órai kezdéssel indulnak a filmek, és egészen 19 óráig lehet mazsolázni a hatalmas kínálatból. A filmek mellett a mozi előterében számtalan izgalmas program vár kicsikre és nagyobbakra. Szombaton és vasárnap a színpadon folyamatosan koncertek, előadások, bábszínház, meseolvasás és rengeteg ajándék várja a látogatókat.

Hol? Budapest
Mikor? November 22–24.
Mennyi? 950–1150 forint

Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és PalócgálaThe Illusionists
Amerika új utazó cirkusza, az Illuzionisták, európai turnéjuk keretében Magyarországra is ellátogatnak. A szemkápráztató produkció bűvészei két óra alatt valóban a lehetetlen földjére repítik nézőiket. Csodára vágyó gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek is felejthetetlen találkozás a „Lehetetlen és az Érthetetlen Mestereivel”.

Hol? Budapest
Mikor? November 22–24.
Mennyi? 5900–17 900 forint

 


Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és PalócgálaPalócgála – Regionális Nemzetközi Népzenei Fesztivál

A Palócgála Eger város rangos, nagy tradíciójú kulturális eseménye, amely a hazai, felvidéki, kárpátaljai és erdélyi folklór legjavából ad ízelítőt. A nemzeti kultúrák igazi ünnepének lehetnek részesei az idelátogatók.

Hol? Eger
Mikor? November 22–24.
Mennyi? Nincs belépő

 

 

Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és PalócgálaAdventi virágkötészeti kiállítás és vásár
A vásárban egész nap virágárusok, kerámiás és gyapjúfeldolgozó kézművesek, gyertya-, méz- és lekvárárusok, mézeskalácsosok kínálják termékeiket. De lesz tárlatvezetés is, a Több, mint szomszéd – Mozaikok a horvát népi kultúrából című kiállításban és az Erdélyen innen, Alföldön túl. Fekete-Körös-völgye a századfordulón című kiállításban.

Hol? Budapest
Mikor? November 22–24.
Mennyi? 700–1400 forint

 

Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és PalócgálaBorkorcsolyanapok
A Borkorcsolyanapok alkalmat adnak a vendégeknek a három település, Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borainak és ételeinek megismerésére. A borkorcsolyák olyan ételspecialitások, melyek jól kiegészítik a helyi borászok kínálatát. A vendégek főzhetnek a szakácsokkal és kiváló borokat kóstolhatnak.

Hol? Egerszalók
Mikor? November 22–24.
Mennyi? Ingyenes

 

Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és PalócgálaIII. JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásár
Folyamatos játéklehetőségek kicsiknek és nagyoknak egyaránt három napon keresztül. Pénteken „dzsessz-sör-játék”, kézművessörök kóstolója, este pedig koncert várja az érdeklődőket. Szombaton társasjátékversenyek, vasárnap pedig családi nap lesz, ahol gyerekeknek koncertezik a pécsi Eccpecc zenekar.

Hol? Pécs
Mikor? November 22–24.
Mennyi? 700–3000 forint

 

Programok hétvégére: Borkorcsolyanapok és PalócgálaFridge Fesztivál
A Fridge idén a korábbinál is látványosabb, itthon még nem látott sportbemutatókkal és neves világsztárokkal tarkított zenei programokkal, a Hó-Show pedig téli sportfelszerelésekkel és utazási ajánlatokkal várja az érdeklődőket.
A Hó-Show kiállítás immár 22. alkalommal nyitja meg a téli síszezont. A rendezvényre ellátogatók megismerkedhetnek az ismert márkák új termékeivel, a család minden tagjának megvásárolhatják a téli sportokhoz szükséges felszereléseket és kiegészítőket, tájékozódhatnak az utazási, téli kikapcsolódási ajánlatok közt.
A Fridge fesztivál jellegzetessége, hogy a téli sportok látványos bemutatóit a honi és a nemzetközi zenei élet aktuális sztárjaival fesztiválosítja. A hazai felhozatalt erősíti majd a Hősök, a Bëlga, a PASO, a Mary Popkids, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Carbonfools.

Hol? Budapest
Mikor? November 21–24.
Mennyi? 4900–9900 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top