Szabadidő

Ez a reklámfilm ríkatja most a világot

És ehhez még a szövegét sem kell értenünk.

2013 a meghatóbbnál meghatóbb reklámfilmek éve. Az IKEA piros székes reklámja, minden idők  legmegindítóbb sörreklámja, a lopáson ért kisfiú története, a John Lewis áruházlánc karácsonyi hirdetése és a Google India könnyfakasztó reklámja után most egy thai, chates mobilalkalmazás hirdetése ríkatja meg a világot.

A szívfacsaró reklámfilm ugyan a thai beszéd és a japán felirat ellenére is nagyjából érhető, mindenesetre a fordítások alapján összefoglaltuk a történetet: a tinilány és elhunyt édesanyja nagyon közel álltak egymáshoz, emiatt a tragédia után a diáklány teljesen magába zárkózott. Az iskolaigazgató azt tanácsolta az édesapának, hogy próbáljon meg mindent, hogy a kislánya újra kinyíljon, mivel most a gyerekének óriási szüksége lenne rá. A szobájába bezárkózott tini hirtelen SMS-t kap, s a készülékén azt látja, hogy elhunyt édesanyja fotója mellett a következő üzenet áll: „Most nem lehetek melletted, de édesapád veled lesz”, „Ne felejtsd el, hogy apukád mindig ott lesz melletted, rendben?”. És ezzel megtörik a kislány és édesapja között a jég.

A reklám valójában a LINE üzenetküldési applikációt népszerűsíti, melyet a dél-koreai Naver Corporation fejlesztett ki. Ennek révén ingyen küldhetünk digitális hangüzenetet, valamint SMS-t az Android- és az iOS-felhasználóknak, ráadásul különböző ikonokkal jelölhetők meg a hang- és az üzenetküldők.
 

Forrás: RocketNews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top