Szabadidő

Paul Walkerre és a palacsintára kerestünk idén a legtöbbet

Többek között a tragikus autóbalesetben elhunyt színész, a Nemzeti Színház, az árvíz és Katalin hercegnő foglalkoztatta idén a magyar netezőket.

Paul Walker, az Éjjel-Nappal Budapest, a Sztárban Sztár, a Voice, az Eurovision 2013, Krasznai Tünde, ByeAlex, Katalin hercegnő, Pikali Gerda, Berki Krisztián, Nelson Mandela, Olvasztó Imre és Erőss Zsolt keltette fel idén leginkább az ország érdeklődését – derült ki a Google éves, magyar keresési összesítéséből. A legnépszerűbb netes keresések között a Nemzeti Színház, a palacsinta és a muffin receptje, a 90 napos diéta is feltűnik – ezekről is szerettek volna még több információt megtudni a magyar netezők. Akárcsak arról, hogy „mi a szerelem?”, „mi a horoszkópom?”, “mi a bivakolás?” és „mi az internet?”.

Az összesítésből kiderül, hogy főleg repülőjegyet, taxit, gumit és okostelefont kerestünk legolcsóbban, az élet nagy kérdései közül pedig „hogyan kell csókolózni?”, „hol vegyek óvszert?”, „hogyan fogyjak le?”, „hogyan kell csajozni?”, „hogyan szerezzek pénzt?” álltak az élen.

A Google a keresőbe világszerte évente beírt több mint 1000 milliárd kifejezést összegzi, az így születő keresési toplisták pedig minden évben tükröt tartanak az egyes országoknak, és az egész világnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top