Szabadidő

Három tuti program vasárnapra

Koncert, Vitál Vasárnap és interaktív program gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Érdemes kimozdulni a hét utolsó napján is.

Három tuti program vasárnapraJazzpresszó: RytMix Trio
A RytMix trió zenéje újszerűen ötvözi a legmodernebb elektronikus hangzásokat az akusztikus hangszerek tónusaival. A szaxofon, fuvola, zongora és ütőhangszerek szólamai izgalmasan vegyülnek a szintetikus, sokszor váratlan elemekkel. Repertoárjukon ismert filmzenék új, izgalmas hangszerelései és saját szerzeményeik szerepelnek.

Hol? Budapest XVII. kerület
Mikor? Január 12.
Mennyi? 1000 forint

Három tuti program vasárnapraVitál Vasárnap
Ha testi-lelki-szellemi szinten is harmóniára vágysz, menj el a Vitál Vasárnap országos egészségvédelmi rendezvényre, amelynek első állomása Budapesten, a Lurdy Házban lesz. Meghívott tanácsadók, kiállítók a helyszínen ingyenes és kedvezményes állapotfelméréseket végeznek és tanácsokat is adnak.

Hol? Budapest
Mikor? Január 12.
Mennyi? 200–2500 forint

Három tuti program vasárnapraCifra Palota
Interaktív programok tanulni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek. A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a programsorozat heti témájához.

Hol? Budapest
Mikor? Január 12.
Mennyi? Ingyenes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top