Szabadidő

Programok hétvégére: esküvő kiállítás és piknik

Piknikre, egy jó kis disznóvágásra vagy inkább az esküvő kiállításra mennél? Nézd meg milyen programok várnak a hétvégén.

21. Esküvő Kiállítás és Vásár
Az Esküvő Kiállítás és Vásárt 21. alkalommal rendezik meg Budapesten 2014. január 18-19. között a Kongresszusi Központban. A rendezvény széles körben ismert, évek óta több ezres látogatottságnak és népszerűségnek örvend mind a szakmai közönség, mind a házasságkötés előtt álló fiatalok és családtagjaik körében. Páratlan lehetőség, hogy a kiállítás két napja alatt személyes tapasztalatokkal gazdagodjatok, és díjmentesen szakmai tanácsokat is kapjatok profi szakemberektől.

Hol? Budapest
Mikor? Január 18-19.
Mennyi? 2000-3000 forint

Sváb batyus bál
Orosháza Város Német Nemzetiségi Önkormányzata szeretettel vár mindenkit 2014. január 18-án a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában 19 órakor kezdődő batyus sváb bálba, ahol lesz táncház is, polka- és keringőtanulással. A bálra mindenki maga viheti ételét, italát, a hangulatról azonban a szervezők gondoskodnak.

Hol? Orosháza
Mikor? Január 18.
Mennyi? 2000 forint

Téli Etyeki Piknik
A Téli Etyeki Piknik szervezői január 18-án a tél ízeivel várják a látogatókat a Gasztrosétányon. Az újhegyi és szépvölgyi pincékben az ország legjobb vörösborosai is ott lesznek. Disznóvágással töpörtyűsütéssel, forralt borral, mesemondók előadásaival, táncházzal és számos zenei programmal készülnek a szervezők.

Hol? Etyek
Mikor? Január 18.
Mennyi? 800 forint

Nemzetközi Böllérverseny
A Napkori Nemzetközi Böllérversenyen csapatok mérik össze szúrási, vágási és feldolgozási technikáikat. A versenyzők a népi hagyományoknak megfelelően készítik el a disznótor finomságait, például a hurkát, a kolbászt vagy a mindig nagy népszerűségnek örvendő toroskáposztát. Kóstolási lehetőség mindig van a csapatoknál és a szervezők által felállított standokon is. A böllérek munkáját szakértő zsűri bírálja el. Díjakat több kategóriában adnak. Többek között a legfinomabb hurkát, fogópálinkát, kolbászt, és nem utolsó sorban a legízletesebb forralt bort díjazzák.

Hol? Napkor, Napkorona Udvarház
Mikor? Január 18.
Mennyi? 500 forint

Anahita Jóga- és Szellemi Központ Ingyenes Nyílt Nap
Szeretettel várnak mindenkit a szervezők az Anahita Jóga- és Szellemi Központ nyílt napjára, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a családias jógaközponttal és az oktatókkal, valamint az órákkal.

Hol? Budapest
Mikor? Január 18.
Mennyi? Ingyenes

Zalai falusi disznóvágás
A hagyományok ápolásával, finom falatokkal elevenítik fel a szervezők a régi falusi disznóvágásokat. Míg a férfiak disznót vágnak, addig a nők süteményt süthetnek. A program disznótoros ebéddel zárul: sült oldalas, fokhagymás sertéstarja, resztelt máj, hagymás tört burgonyával és párolt káposztával.

Hol? Vonyarcvashegy
Mikor? Január 17-19.
Mennyi? 22900-30900 forint

Aktív – Analitikus Pszichoterapeuták Egyesülete – Workshop
Az Aktív – Analitikus Pszichoterapeuták Egyesülete január 17-én workshopot tart, melynek címe: Korunk pszichopatizálódási folyamatai az aktív analízis tükrében. A programsorozat Magyar László gitárművész, elektronikus zeneoktató előadásával kezdődik, akit Dr. C. Molnár Emmának, az egyesület elnökének a megnyitója követ. Ez után kezdődnek a plenáris előadások, amelyek témái többek között: gender és intimitás, intimitás vagy kontroll a pszichoterápiás folyamatban vagy a perisztázis jelentősége a szeretetnyelvben. Az eseményt kerekasztal zárja.

Hol? Budapest, Fodor utca 134.
Mikor? Január 17.
Mennyi? 1500 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top