Szabadidő

Programok vasárnapra: koncert és kézműves piac

Farsangi buli az Alma együttessel és szegedi termelői piac. Íme három szuper program, hogy ne unatkozz a hét utolsó napján sem.

Programok vasárnapra: koncert és kézműves piacCifra Palota – Interaktív programok tanulni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek
A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a programsorozat heti témájához.

Hol? Budapest
Mikor? Február 9.
Mennyi? Ingyenes

Programok vasárnapra: koncert és kézműves piacFarsang az Alma együttessel
Már több éves hagyomány, hogy a debreceni farsang nem telhet el Alma koncert nélkül! A Kölcsey Központban 2014. február 9-én a gyerekek és a felnőttek körében is oly népszerű Alma együttes fog egy fergeteges farsangi mulatságot kerekíteni. Az Alma együttes 11 órakor kezdődő vidám koncertjén felcsendülnek a gyerekek kedvenc dalai, mint a Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer vagy az Almamánia.

Hol? Debrecen
Mikor? Február 9.
Mennyi? 1500-1900 forint

Programok vasárnapra: koncert és kézműves piacBÖDÖN termelői és kézműves piac
A kézműves piacon lesz forralt bor, forró tea, házi kolbász, házi sajt, lekvárok, sütik, egyéb kóstolható finomságok és sok-sok színes kézműves termék. Ezenkívül a programok között szerepel farsangi álarc készítés, farsangi arcfestés gyerkőcöknek, lufi hajtogatás Jenci Bohócdokival és téli adománygyűjtés a szegedi rászorulók és hajléktalanok részére.

Hol? Szeged
Mikor? Február 9.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top