Szabadidő

Így közlekedj Londonban!

Londonban külön kaland a közlekedés: nemcsak az emeletes busz, de a magasvasút vagy a folyami busz is élményszámba megy, nem beszélve a Temze fölött átlibegő függőkabinokról.

Londonban és minden városban a legegyszerűbb biciklivel közlekedni. Ez a legolcsóbb, a  leggyorsabb és a leginkább környezetkímélő közlekedési eszköz.

Így közlekedj Londonban

A másik leggyorsabb formája a közlekedésnek a metró (tube, underground). Londonban 11 metróvonal van, és mindegyik elég hosszú. A legrégebbi a Hammersmith and City line.

Így közlekedj Londonban

Közlekedhetünk még busszal, ami elég lassú. Százméterenként megáll, mert vagy megálló van, vagy piros lámpa, de a legolcsóbb az összes tömegközlekedési eszköz közül.

Így közlekedj Londonban
 

Bloggerünk bemutatja még a londoni villamost, a magasvasutat, a folyami buszt és a Temzén átívelő drótkötélpályán futó kabinokat, vagyis az Emirates Air Line-t. Ha ezeket is látni szeretnéd, kattints az inLondon blogra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top