Szabadidő

Utazás kiállítás 2014 – Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket ígér látogatóinak, akik közel 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak.

Utazás kiállítás 2014 – Magyarország legnagyobb turisztikai kiállításaA kiállítás szakmai fórumot teremt a turisztikai szektor számára.

Az első napon, február 27-én rendezik meg az Utazás Fórum konferenciát. Ahogy 2013-ban, idén is drágább belépőjegy lesz érvényes az első, szakmai napra.

Kiemelt téma idén a családi utazás, mely jegyében speciális utazási ajánlatokat kínálnak majd a családoknak a résztvevő irodák. A családosokat gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok is várja. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték. A belépéskor minden látogató pontgyűjtő füzetet kap, mely kitöltésével értékes nyereményekre tehetnek szert.

Külföldi díszvendégünk Tunézia, belföldi díszvendégünk Pécs, kulturális díszvendég pedig Matyóföld.

Utazás kiállítás 2014 – Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása

A kiállításon a Magyar Turizmus Zrt. több száz négyzetméteres standján számos hazai várossal és régióval ismerkedhetnek meg, a külföldi képviseletek és utazási irodák Tenerifétől az afrikai kontinensen keresztül a skandináv országokig a nemzetközi utazási lehetőségeket is bemutatják.

Utazás kiállítás 2014 – Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása

Az Utazás kiállítás egyidejű rendezvénye az Afrika Expo, a Karaván Szalon – kemping és karaván kiállítás és a Port.hu BringaExpo. A kiállításokat egy belépőjeggyel nézhetik meg a kiállítók, melyet online elővételben kedvezményes 1500 Ft-os áron vásárolhatnak meg: http://utazas.hungexpo.hu/jegyvasarlas

A csütörtöki napon az Utazás hivatalos After Partyja 21 órakor kezdődik a Tópart Budapestben (a Városliget műjégpálya épülete), ahova welcome drinkkel várják a turisztikai szektor szakembereit.

Bővebb információ a programokról, a kiállítói listáról és belépőjegyárakról a kiállítás weboldalán és facebook oldalán:
www.utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top