Szabadidő

Programok hétvégére: csokoládékarnevál és óvodásfesztivál

Csokoládékarnevál, fánksütőverseny és óvodás zenei fesztivál is vár rátok ezen a hétvégén. Íme eheti válogatásunk!

2. Budapesti Halfesztivál

Programok hétvégére: csokoládé karnevál és óvodás fesztivál 2014. február 13-án nyitja meg kapuit a 2. Budapesti Halfesztivál, és egészen 2014. február 16-áig várja látogatóit. A fesztivál alkalmával bemutatják a hazánk folyóiban, a Dunában és a Tiszában, valamint tavainkban, a Balatonban, a Tisza-tóban, a Fertő tóban és a Velencei-tóban élő halainkat, melyeket jellegzetes ízesítéssel készítenek el a halünnepen résztvevő éttermek. A különböző tájegységekről származó ételeket és nedűket régiók szerint elhelyezve találják meg a látogatók.

Hol? Budapest, Palota negyed
Mikor? Február 13–16.
Mennyi? Ingyenes


Jégvirág Fesztivál és Csokoládé Karnevál

Programok hétvégére: csokoládé karnevál és óvodás fesztivál Az ország legnagyobb kulturális komplexumában, a Zsolnay Kulturális Negyedben Jégvirág Fesztivál és Csokoládé Karnevál csalogat izgalmas és édes élményekre. A fesztiválon lesz minden, ami jégből, hóból alkotható – jégszoborkészítés, óriáshógömb-gyúrás, és aki már átfagyott, az melegben, forró csokoládéval olvaszthatja fel magát. A helyi kézműves csokoládék kiállítása és vására és megannyi csokoládé témájú program édesgeti Pécsre az ínyenceket februárnak ezen a hétvégéjén.

Hol? Pécs
Mikor? Február 14–16.
Mennyi? 900 forint


V. Kulcsár Ildikó: Mondod-e még a szót, szeretlek?

Programok hétvégére: csokoládé karnevál és óvodás fesztivál V. Kulcsár  Ildikót elsősorban újságíróként-íróként  ismerhetik az olvasók, most azonban kiderül, hogy az élet és a szerző egy szórakoztatóan igaz színpadi estével is meg tudja lepni a publikumot. Bálint-napkor, február 14-én a Kőbányai Művelődési Központban, este 19:00-kor Kádek Heny és Vízy András remek játékával, valamint a szerző belebeszéléseivel humoros, ironikus és szomorkás, cikkekből szerkesztett zenés darabot élvezhet a közönség.

Hol? Budapest
Mikor? Február 14.
Mennyi? 2000-3000 forint


15. Hájas Tészta-, Fánksütő Verseny és Bemutató

Programok hétvégére: csokoládé karnevál és óvodás fesztivál Verseny, bemutatók és főleg sok-sok kóstoló várja a fánkért idelátogatókat. A csömöri Petőfi Sándor Művelődési Ház szervezi az egyre népszerább hájastészta- és fánksütőversenyt, amely túlnőtt a település határain, és kistérségi gasztronómiai rendezvénnyé nőtte ki magát.

Hol? Csömör
Mikor? Február 15.
Mennyi? 300 forint


IX. Budapesti Óvodás Zenei Fesztivál

Programok hétvégére: csokoládé karnevál és óvodás fesztivál 2014. február 15-én, szombaton délelőtt 10 órától közel 150 óvodást vár a 60 éves jubileumát ünneplő Marczibányi téri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola a már hagyománnyá vált rendezvényére, a Budapesti Óvodás Zenei Fesztiválra. Ezen a délelőttön a város számos óvodájából érkeznek csoportok, akik énekes-táncos, népi gyermekjátékokra, mondókákra épülő produkciókat mutatnak be.

Hol? Budapest
Mikor? Február 15.
Mennyi? Nincs belépő


Tardi Hurkafesztivál

Programok hétvégére: csokoládé karnevál és óvodás fesztivál Aki szereti a finom ételeket, a házias ízeket, a házi szalonnát, frissen sült hurkát, kolbászt, eredeti házi savanyúságokat, a forralt bort, annak Tardon a helye, ahol 2014. február 15-én 8.00 órától rendezik meg a IX.Tardi Hurkafesztivált.

Hol? Tard, Faluház
Mikor? Február 15.
Mennyi? Nincs belépő

Nőnapi önbizalombomba-konferencia

Programok hétvégére: csokoládé karnevál és óvodás fesztivál A nőnapi önbizalombomba-konferencia egy bomba nap a magabiztos nőkért, ahol többek között Ördög Nóra, Béres Alexandra, Zséda, dr. Csernus Imre is tart majd előadást, amelyek reggel 9.30-tól kezdődnek, és egészen 17.30-ig tartanak. Regisztrálni már 8.30-tól lehet.  A nap házigazdája Sándor András lesz.

Hol? Budapest, Park Inn Hotel
Mikor? Március 8.
Mennyi? 9970 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top