Szabadidő

Magyarországra jön a géppuskalábú Michael Flatley

Ő is fellépne a Lord of the Dance-szel. Az előadásban négy magyar táncost is láthatunk.

Michael Flatley, a világhírű ír származású amerikai táncos, rendező és koreográfus, a Lord of the Dance produkció alapítója is eljön a csapat márciusi magyarországi fellépéseire. Amennyiben egészségi állapota engedi, az előadás végén, a fináléjelenetben színpadon is láthatjuk Michael Flatley-t, a Tánc Urának szerepében.

A Lord of the Dance produkcióban az 55 éves Michael Flatley egy ideje már nem szerepel. A rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész által koreografált előadás 1996-os bemutatása óta példátlan sikernek örvend, eddig mintegy 120 millió néző látta világszerte.

“Nagyon örülök, hogy Magyarországra jöhetek, és újra bemutathatjuk a produkciónkat. Elsősorban azért érkezek, hogy együtt dolgozzak a táncosainkkal, de remélem, találkozhatok a rajongókkal is, akik évek óta hűségesek hozzánk” – mondta Flatley.

A magyarországi turné március 4-én kezdődik Sopronban, majd 5-én Szombathely, 7-én Debrecen, 8-án a Papp László Budapest Sportaréna, végül 9-én Szeged lesznek az állomások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top