Szabadidő

3 módszer, amivel boldogabbá tehetjük környezetünket

Várhatunk arra, hogy valami csoda történik, hogy majd kisüt a nap, hogy majd eljön a világbéke, vagy ránk talál a szőke herceg. Vagy helyette kezünkbe vehetjük az irányítást és apró trükkökkel napról napra egyre több embernek csalhatunk mosolyt az arcára, hogy mi magunk is boldogabbak lehessünk. Inspirálódjunk olyanoktól, akik nem reszelik tovább a körmüket, hanem tesznek a boldogságért.

1 . Olvass mesét!
Nagy örömet okozhat, ha ellátogatsz egy kórházba vagy egy gyermekotthonba, és olyan gyerkőcöknek csalsz mosolyt az arcára, akik hátrányos helyzetűek. Nemcsak az apróságok lesznek sokkal mosolygósabbak, de te is.

2. Oszd meg a kutyádat!
Egy háziállat rengeteg örömet tud okozni. Ha szerencsés vagy és neked van egy, akkor ne légy önző, oszd meg másokkal is a szeretetét! Vidd el például gyermekrendezvényekre, ahol nagy szeretettel fogadnak majd benneteket. Az állatnak és a gyermekeknek is nagy örömet okoz majd a közös játék. Érdemes kipróbálni.

3 módszer, amivel boldogabbá tehetjük környezetünket


3. Gyűjtögess!

Sok ember észre sem veszi, hogy a kidobott dolgai másoknak még értékesek lehetnek. Vess egy pillantást mások fölöslegesnek ítélt tárgyaira, és ha úgy látod, még hasznosak lehetnek, juttasd el a Magyar Vöröskeresztnek. Másoknak segíteni mindig boldogság!

Ha Neked is van hasonló tipped, a Coca-Cola pont Téged keres! Olyan megszállott hősök után kutatnak, akik mindent megtesznek azért, hogy mosolyt csaljanak mások arcára, akik nem hivatásból, hanem kedvtelésből tesznek jót.

Ha magadra vagy egy ismerősre ismersz a leírásból, ne habozz, és látogass el a www.addtovabbajot.hu oldalra. Itt jelentkezhetsz, illetve még több megszállott hős történetével ismerkedhetsz meg. Add tovább a jót Te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top