Szabadidő

Ismerd meg az ország megszállott hőseit!

Szeretnénk egyre több emberre használni a mosolygós jelzőt, a Coca-Cola ezért megszállott hősöket keres. Olyan embereket, akik mindent megtesznek azért, hogy mosolyt csaljanak mások arcára, akik nem hivatásból, hanem kedvtelésből tesznek jót.

Bemutatjuk az első megszállott hősöket:

Ismerd meg Frenki történetét!
Te mit csinálnál, ha fényes nappal egy hatalmas plüssállatnak öltözött férfi egyszer csak megölelne? Ugye, hogy nem bírnád ki nevetés nélkül? A legjobb dolog az egészben, hogy ez tényleg megtörténhet veled, ugyanis Frenki így járja az utcákat.
Itt elolvashatod, hogyan csal mosolyt mások arcára az elefántjelmezes férfi >>>

Ismerd meg Tamás történetét!
Nap mint nap szembesülünk azzal, hogy városainkra ráférne egy nagytakarítás, vagy egy titkos takarító tündér, aki éjszakánként összeszedi, amit mi magunk után hagyunk. Ő még sajnos nem született meg, de itt van Tamás, akitől mindannyian tanulhatunk.
Itt elolvashatod, hogyan csal mosolyt mások arcára a titkos takarító >>>

Ismerd meg Zsófi történetét!
Zsófi esete tipikus példája annak, hogy mennyire kortalan fogalom a jóság. Itt egy tizenéves, aki már most több boldogságot adott másoknak, mint sokan hosszú évtizedek alatt. Vegyünk példát róla, adjuk tovább a jót mi is!
Itt elolvashatod, hogyan csal mosolyt mások arcára a fiatal tánctanár >>>

 

Ha magadra vagy egy ismerősre ismersz a leírásból, ne habozz, és látogass el a www.addtovabbajot.hu oldalra. Itt jelentkezhetsz, illetve még több megszállott hős történetével ismerkedhetsz meg.
Add tovább a jót Te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top