Szabadidő

Zseniális fotókkal reklámozzák az olvasást a kaposvári könyvtár dolgozói

A Kaposvári Könyvtár munkatársai több tucat könyvet és DVD-t keltettek életre egy-egy kép erejéig.
Fotó:
Fotó: Megyei és Város Könyvtár Kaposvár Facebook-oldala

A Kaposvári Megyei és Városi Könyvtár Munkatársai újszerű ötlettel rukkoltak elő a minap: olyan képeket készítettek (és töltöttek fel a közösségi oldalra), amelyen különböző DVD-kkel és könyvekkel fotózkodnak, ahogy az internet népe a lemezborítókkal pózolt, amikor az volt az aktuális őrület.

Az képek olyannyira jól sikerültek, hogy az ember egy pillanatig el is képzelheti, tényleg Bear Grylls vagy éppen Grace Kelly néz vele farkasszemet a kaposvári könyvtárban. Az ötlet attól zseniális, hogy csavartak egyet a borítóval fotózkodás divatján, és a képekkel a borítókhoz tartozó könyvekre, DVD-kre hívták fel a figyelmet. A Corpus Libris oldalán látott ötletet azért valósították meg az intézmény dolgozói, mert így szeretnék ösztönözni az embereket arra, hogy többet járjanak könyvtárba.

A fotókat egy botd44 nevű felhasználó töltötte fel a Reddit nevű angol nyelvű fórumra, ahonnan még a netes érdekességeket gyűjtő Viralnova is átvette a következő címmel: Bízd csak egy csapat zseniális könyvtárosra, hogy elérjék: újra könyvet vegyek a kezembe! Ez nagyon menő!.

Galériánkban magad is megnézheted a remek fotókat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top