Szabadidő

Programok vasárnapra: Süsü és ír fesztivál

A hét utolsó napján is remek programok várnak. Érdemes kilátogatni az ír fesztiválra vagy a Debrecenben állomásozó Mese Road Showra.

Programok vasárnapra: mese road show és ír fesztiválSzent Patrik-napi Fesztivál
Budapesten 2014 márciusában a Magyarországon élő ír közösség rendezi meg ismét megrendezi a Szent Patrick-napi fesztivált és felvonulást. Ettől lesz ez a budapesti program igazán autentikus és igazán ír, persze egy kevés magyar áthallással. Ír zene, ír tánc, ír filmek, ír ételek, ír whiskey, ír sör és mulatság várja a fesztiválra kilátogatókat.

Hol? Budapest
Mikor? Március 16.
Mennyi? 1500 forint

Programok vasárnapra: mese road show és ír fesztiválBíró Eszter: Állati zenés ABC
Bíró Eszter énekesként három szólólemezt jegyez, színészként számos zenés színdarab főszereplője (Az Operaház fantomja, Mozart!, Miss Saigon), illetve több kisfilm és a Csoda Krakkóban című nagyjátékfilm női főszereplője. Március 16-án vasárnap 16 órakor ad kicsiknek és nagyoknak koncertet a Kecskeméti Művelődési Központban.

Hol? Kecskemét
Mikor? Március 16.
Mennyi? 1200 forint

Programok vasárnapra: mese road show és ír fesztiválTalálkozz Süsüvel és barátaival! – Mese road show
A leghíresebb egyfejű sárkány, Süsü és barátai főszereplésével megelevenednek gyerekkorunk legkedvesebb mesehősei. A szülőkre és nagyobb gyerekekre mosollyal teli nosztalgia, míg a kisebbekre vidám mesebeli kaland vár Debrecenben. Lesz mesés óriásbáb-felvonulás, arcfestés, fotósarok, mesetotó, kézműves foglalkozás, és nyeremények. A jó hangulatról Süsü és barátai, Mirr Murr, Sebaj Tóbiás, Pom Pom és Gombóc Artúr gondoskodnak.

Hol? Debrecen
Mikor? Március 16.
Mennyi? Nincs belépő

Programok vasárnapra: mese road show és ír fesztiválNők Lapja Könyvklub Sheffer Erzsébettel
Hamarosan író-olvasó találkozót tart Schäffer Erzsébet, ahol a Nők Lapja Könyvklub indulását is megünnepelhetitek! Finom levest, hozzá finom kiflit, korlátlan dedikálást és beszélgetést ajánlunk, kedvezményesen könyvet is vásárolhattok!
Mikor? 2014. március 25., 18h
Hol? Budapest, Margit u. 9. – szabadtéri közösségi hely
Mennyi? 1000 Ft

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top