Szabadidő

Friss: Michael Bublé 2014-ben Budapesten ad koncertet

A hír, amire olyan régóta várunk: Michael Bublé 2014. november 2-án Budapesten ad koncertet. Ez lesz az első budapesti "Bublé Misi"-koncert. Mondjuk a részleteket!

Friss: Michael Bublé 2014-ben Budapesten ad koncertetA többszörös Grammy-nyertes művész, aki több mint 50 millió albumot adott el eddig, évtizednyi karrierje során, és utolsó turnéján több mint 2 millió rajongó tombolt, most ismét úton van hatodik, To Be Loved stúdióalbumával, hogy elkápráztassa közönségét az egész világon.”Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét útra keltünk, és énekelhetek a rajongóknak… eltartott egy ideig, de kipihentük magunkat, és újra készen állunk rá, hogy óriási bulit csapjunk minden este a színpadon” – nyilatkozta a turné kapcsán Bublé, aki november 2-án először lép színpadra Budapesten!

Michael Bublé – kanadai énekes, dalszerző és színész. Rögtön bemutatkozó albumával már top10-be került a kanadai és az angol slágerlistán is. Világszinten 2005-ös lemezével, az It’s Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible CD-jével vált ismertté, utóbbi vezette a kanadai, az angol, az amerikai, az ausztrál és több európai ország slágerlistáját is. Bublé 2009-es, Crazy Love lemeze 3 napnyi árusítás után rögtön az amerikai lista első helyén kezdett, hasonlóan a két évvel későbbi karácsonyi albumához. Legújabb anyaga, a To Be Loved a kanadai szupersztár zsinórban negyedik listavezető albuma.

Michael Bublé 2011-ben vette feleségül modell kedvesét, Luisana Lopilato. 2013-ban a Close Your Eyes című videójába is “belecsempészte” élete párját. Tavaly augusztusban megszületett első közös gyermekük. Bublé az Instagram-oldalára töltötte fel kisfia, Noah Bublé első fotóját. “Boldogok vagyunk és nagyon hálásak, hogy megérkezett a kisfiunk” – írta közösségi oldalra Bublé.

Michael Bublé budapesti koncertjére, március 21-től tudtok jegyet vásárolni akár online is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top