Szabadidő

Könyvajánló: Háztartási túlélőkönyv

Bloggerünk könyvajánlója a háztartásszervezés témakörében megjelent kiváló könyvről szól; ez pedig Bianka Bleier és Birgit Schilling műve, a címe Háztartási túlélőkönyv. Jó szívvel ajánlja, hiszen ő maga is nagy hasznát vette.

A kötet komoly segítséget nyújtott nekem, amikor ősszel kialakítottam a 20 napos programot a tiszta és rendezett otthonért .

Érezted már, hogy az otthonod maga a  mesebeli hétfejű sárkány, amellyel küzdesz, viaskodsz, de ahogy levágod egy fejét, máris újabb nő helyette?

Én éreztem. Néha kilátástalannak tűnik a helyzet, vajon rend lesz-e valaha, eljutunk-e oda, hogy rajtam kívül más is kidobja az üres WC-papír-gurigát, letörli a folyamatosan maszatolódó hűtőajtót, felszedi a leesett papírfecnit; néha úgy érzem, a mitológiából ismert Sziszifosz hozzám képest eredményes volt, mert amíg azt az egy követ hengergette, nem várt rá száz másik elvégzendő feladat. De nem kell e teher alatt roskadozni… A teljes cikkért és bloggerünk nyereményjátékának leírásáért látogasd meg a Mai Móni blogot

Könyvajánló: Háztartási túlélőkönyv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top